Octim Ocet jabłkowy z Olsztynka
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany marki Octim?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany marki Octim:
Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego.
Wartości odżywcze (%) | w 100 ml |
---|---|
Wartość energetyczna: | 96 kJ / 22 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 1,0 g |
w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0 g |
Producent marki Octim opisuje Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany tak:
Jakie recenzje zebrał produkt Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany marki Octim? U nas znajdziesz tylko opinie rzeczywistych konsumentów - możliwość wystawienia opinii o produkcie otrzymuje się dopiero po otrzymaniu paczki zawierającej dany produkt.
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.
inne produkty w kategorii ocet