Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 7297 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7297 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka dostawa , szeroki wybór produktów . Zawsze wszystko świeże . Super .Jestem bardzo zadowolony . , 2020-02-15 15:18:53
Opinie klientów dodomku.pl Towar doskonały. Przystępna cena. Szybka dostawa. , 2020-02-15 13:44:47
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko i dokładnie , 2020-02-15 12:00:46
Opinie klientów dodomku.pl Terminowo. Bardzo starannie wszystko zabezpieczone. Polecam. , 2020-02-15 10:45:37
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka do Holandii. Moja mała uwirlbia bio batoniki a tu są trudno dostępne :) , 2020-02-15 10:14:55
Opinie klientów dodomku.pl Pani Małgosiu bardzo serdecznie dziękuje za pieczywo. Z poważaniem , 2020-02-14 22:24:20
Opinie klientów dodomku.pl Dobre usługi. Wszystko ok , 2020-02-14 21:25:52
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle super szybka dostawa i dobrze zapakowane zamówienie :) , 2020-02-14 20:47:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo Państwu dziękuję za pięknie zapakowane zakupy, wszystko okey na 100%, polecam!!! szybko, sprawnie, fajne artykuły w sklepie i oczywiście bardzo miła i życzliwa obsługa...pozdrawiam serdecznie:) , 2020-02-14 20:43:13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko spakowane perfekcyjnie. Polecam! , 2020-02-14 17:08:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko porządnie spakowane Polecam , 2020-02-14 17:00:28
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja , 2020-02-14 16:51:15
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy dotarły już dzień po zamówieniu. Co prawda, śmietana nie przeżyła drogi ;) ale i tak jestem zachwycona :) , 2020-02-14 16:46:54
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle świetnie zapakowane, pozdrawiam , 2020-02-14 16:28:16
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję, jestem Państwa absolutną FANKĄ. , 2020-02-14 16:21:19
Opinie klientów dodomku.pl Bez zastrzeżeń! , 2020-02-14 15:32:35
Opinie klientów dodomku.pl Super opakowanie :) , 2020-02-14 14:28:02
Opinie klientów dodomku.pl Super dziekuje , 2020-02-14 13:31:54
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2020-02-14 13:16:46
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie starannie przygotowane i zapakowane. Przesyłka błyskawicznie trafiła do naszego domu. Serdecznie polecam. Wybór jest przeogromny. , 2020-02-14 12:53:40
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiałam kolejny raz paczkę do Finlandii.Wszystko się zgadzało,mogę śmiało polecić :) , 2020-02-14 11:58:48
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysylka. Polecam. , 2020-02-14 11:17:42
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze. Miło, ekspresowo i profesjonalnie. , 2020-02-13 20:57:29
Opinie klientów dodomku.pl w pieknym stanie dotarla do nas paczka...perfekcyjne zapakowana....i na obiecana date...dziekujemy bardzo.Magdalene Nielsen ,Correspondent ..Krolestwo Danii , 2020-02-13 18:50:34
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobry sklep, dostawa planowa, ogolnie bez zarzutu. , 2020-02-13 18:41:27
koszyk z zakupami
zwiń koszyk