Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 6630 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6630 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko spakowane, dostaliśmy nawet gratis. Bardzo szybka dostawa. , 2019-11-16 14:40:10
Opinie klientów dodomku.pl Większość produktów oblepione śmierdzącą taśmą (w tym produkty żywnościowe). Rozumiem, że miało to na celu ochronę przed uszkodzeniem ale jednak aspekt estetyki również jest ważny. Żeby otworzyć jeden płyn musiałam przez pół godziny zdzierać z niego taśmę, która i tak nie zeszła w całości. W efekcie produkt wygląda jak wyjęty że śmietnika :( Jestem ogromnie rozczarowana. , 2019-11-16 13:00:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Bardzo dobrze zapakowane , 2019-11-16 12:39:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko SUPER. DZIĘKUJĘ , 2019-11-15 22:24:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, szybka dostawa w podanym precyzyjnie czasie. , 2019-11-15 21:04:27
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiam już po raz kolejny i wszystko jest idealnie. Zamówiłam rano w czwartek a miałam już paczuszke w piątek o 12 rano. Polecam!!!! , 2019-11-15 19:30:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybo i dobrze spakowany zakup. Dostarczony w pełni zabezpieczony i kompletny. Bardzo polecam zakupy. Znakomity wybór produktów. , 2019-11-15 17:02:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane. Niestety brakowało w paczce zamówionego przysmaku dla psa. Reklamacji składać nie będę, ponieważ zdarzyło się to 1 raz, a kwota też nie była duża , 2019-11-15 15:05:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Polecam. , 2019-11-15 14:01:51
Opinie klientów dodomku.pl Kupuję w tej Firmie od kilku laty, z każdą dostawą towar zapakowany jest coraz bardziej perfekcyjnie. Bardzo dziękuję. , 2019-11-15 13:51:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super zabezpieczone. Zamowienie kompletne. , 2019-11-15 12:20:38
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony z zakupów,Firma na medal,na miano Mister Handlu.Dostawa realizowana bardzo sprawnie,dzisiaj zamówienie na następny dzień dostawa,przesyłka pakowana na medal,wszystko przychodzi w stanie bardzo dobrym,klient traktowany jak "panisko",kontakt z Firmą bardzo dobry,jestem bardzo zadowolony z zakupów i dogodność w ich załatwianiu,co szczególnie jest wielkim udogodnieniem dla osób starszych.Dziękuję za to serdecznie.Walter , 2019-11-15 06:35:42
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowano z dużą starannością i dostarczono na czas. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w "dodomku". Na pewno do Was wrócę. , 2019-11-14 22:52:24
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2019-11-14 20:02:38
Opinie klientów dodomku.pl wszystko gra * poza jajkami ale moglem to przewidziec , ale polecam solidnie zapakowane no moze po za tymi jajkami :P , 2019-11-14 16:35:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze super, korzystam naprawdę często! , 2019-11-14 15:48:00
Opinie klientów dodomku.pl Szybko sprawnie profesjonalnie ,wszystko świeże .Dobrze zapakowane
Serdecznie polecam
, 2019-11-14 15:43:31
Opinie klientów dodomku.pl Pakowanie wyjątkowo perfekcyjne.Brawo, , 2019-11-14 14:34:49
Opinie klientów dodomku.pl PERFEKCYJNIE ZAPAKOWANE/KURIER DPD JAK ZWYKLE NIEZAWODNY//POLECAM MOJĄ ULUBIONĄ FIRMĘ DO DOMKU , 2019-11-14 14:21:05
Opinie klientów dodomku.pl Super!!!! , 2019-11-14 14:13:32
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze idealnie. od zamowienia do odebrania mnej niz doba a od Was do Kalisz szmat drogi.Dziekuje. , 2019-11-14 14:07:14
Opinie klientów dodomku.pl super sklep .Profesjonalna obsługa , 2019-11-14 11:06:53
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna. Wysłana szybko, doręczone w nienaruszonym stanie , 2019-11-14 10:46:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2019-11-14 09:20:52
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle wszytsko na najwyzszym poziomie!!! , 2019-11-14 08:57:26
koszyk z zakupami
zwiń koszyk