Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 12272 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12272 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl bardzo jestem rozczarowana jakoscia owocow i warzyw , 2021-05-16 14:20:22
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle idealnie... , 2021-05-16 12:17:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super polecam 100% , 2021-05-16 07:21:32
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super , 2021-05-16 03:12:45
Opinie klientów dodomku.pl Przyszło jak zaplanowane, no issue. Polecam! , 2021-05-15 23:35:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porzadku paczka dostarczona bez zadnych uszkodzen w 100% polecam porzadna firma , 2021-05-15 13:29:37
Opinie klientów dodomku.pl jak zwykle super , 2021-05-15 10:34:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie artykuły dostarczono w dobrym stanie.Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim Wasze usługi. , 2021-05-14 22:35:07
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa . Produkty swieze dobrej jakości i dobrze zabezpieczone.Jestem mile zaskoczona bo obawialam sie zakupów ze sklepu internetowego.Polecam , 2021-05-14 20:59:19
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zakupów, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone , 2021-05-14 19:14:33
Opinie klientów dodomku.pl Suuper! Sama bym tak dobrze nie zorganizowala paczki. Wszystko rewelacyjnie zapakowane. , 2021-05-14 18:00:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super zapakowane, świeże. Z całego serca polecam ten sklep. Pełny profesjonalizm. , 2021-05-14 16:48:33
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna realizacja zamówienia.Bardzo dziękuję i polecam! , 2021-05-14 14:50:42
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję, zakupy 1357902 zrealizowane zgodnie z zamówieniem, w terminie.Systematycznie robię zakupy w tym sklepie,polecam.Pozdrawiam tych ,którzy solidnie realizują zamówienia. , 2021-05-14 10:53:53
Opinie klientów dodomku.pl totalna lipa! zamiast baleronu i boczku woda gazowana , 2021-05-13 21:25:22
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie kompletne,bardzo solidnie zapakowane,szczerze polecam , 2021-05-13 20:20:46
Opinie klientów dodomku.pl Super.Pięknie zapakowane .Szybka przesyłka.Jestem pod wrażeniem. , 2021-05-13 19:44:00
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane . jedyny minus to koperek - Myślę że powinien być pakowany razem z nabiałem -miałby chłodniej , 2021-05-13 19:04:14
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo staranne,przemyślane pokowanie. , 2021-05-13 18:30:37
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zostało zrealizowane znakomicie. Jak zwykle jestem zachwycona niezwykle starannie zapakowanymi paczkami i zabezpieczeniem produktów. Słowa uznania i podziękowania dla mistrza pakowania. Bardzo szybkie doręczenie i niezwykle pomocny pan kurier. Najlepszy sklep online :-) Polecam. , 2021-05-13 18:28:40
Opinie klientów dodomku.pl Super i szybko , 2021-05-13 16:40:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie zapakowane. Polecam! , 2021-05-13 16:38:44
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle ok ! , 2021-05-13 15:19:21
Opinie klientów dodomku.pl brak oznaczen produkt Polski! , 2021-05-13 14:59:17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko przebiegło pomyślnie. Towary dokładnie zapakowane. , 2021-05-13 13:55:41
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-05-18
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5