Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Strona: 1 / 200 Ilość opinii: 4988

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 4988 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła bardzo szybko,produkty zapakowane perfekcyjnie,nic się nie stłukło,polecam serdecznie , 2019-03-18
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko i sprawnie, od zamowienia do wniesienia do mieszkania uplynelo 12 godzin, na pewno bede dalej korzystac z tej uslugi, wygodnie i bez dzwigania , 2019-03-17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko oki . Bardzo dziękuje . Mam bardzo chory kręgosłup , robienie samodzielnie zakupów czyli stanie w kolejce i dźwiganie odpada. Bardzo się cieszę , ze dzięki Wam mogę zamawiać zakupy do domu , 2019-03-17
Opinie klientów dodomku.pl SUPER - polecam innym , 2019-03-17
Opinie klientów dodomku.pl Hej!
Firma dodomku. pl traktuje swoich klientów bardzo profesjonalnie. Każda przesyłka jest śledzona żeby zapewnić prawidłową dostawę.
Wielkie dzięki za pomoc jak nasza paczka zgubiła się w DPD. Jesteście godni zaufania.
, 2019-03-16
Opinie klientów dodomku.pl Wybrany przedział czasowy to 18-21. Wracając do domu przed 18 zastałem zakupy pod drzwiami. Perfidnie leżące na progu nie wiadomo ile i oczywiście z kartką z moimi danymi i numerem telefonu na wierzchu. Poprostu gratuluje osobie dostarczającej zakupy głupoty! Był podany numer telefonu to trzeba było przynajmniej zadzwonić! Przeszkolcie swoich pracowników z RODO oraz z pakowania towaru bo raz dostaje jogurty w paletce a teraz luzem w reklamówce, cudem że się nie otworzyły. , 2019-03-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok wedlug zamowienia. paczka dostarczona szybko i bez szkod.polecam , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła w stanie idealnym. Bardzo dobrze wszystko było zapakowane. Dziękuję , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa! Zamówienie idealnie zapakowane! Bardzo polecam , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl super usługa, szybko wrecz błyskawicznie, w ciągu 12 godzin od momentu złozenia zamówienia, paczka była juz w domu , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zostało spakowane bardzo starannie i dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Dostawa była błyskawiczna. Polecam , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie spakowane i zgodne z zamówieniem! Bardzo dziękuję;) , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. Towar dobrze zabezpieczony, długi okres przydatności, szybka, wygodna i niedroga dostawa. , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Nie brakowało żadnego produktu, wszystko było dobrze spakowane z wyjątkiem wiaderka z płatami śledziowymi . Dostawa szybka, tak więc polecam , 2019-03-15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super:) , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Odkad zlikwidowali u nas w miescie dostawe z Tesco, nie bylo jak dostarczac zakupow, bardzo dziekuje w imieniu mamy ktora nie moze dzwigac ciezarow, kurier bez zadnych prosb wnosl zakupy do domu! Bardzo dziekuje i zostaniemy tu na dluzej! , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Karton rozerwal sie podczas transportu , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl jesteście ok/
, 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Zamowienia jak zawsze zapakowane idealnie, nie ma się do czego przyczepic , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowane lecz mam jedna uwagę w opisie napisane bylo ze 1 kg cukini kosztuje 8.99 zl lecz niestety cukinie dostalam tylko jedna mała i napewno nie jest to kilogram... Oprócz tego wszystko ok. , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie. Produkty bardzo starannie zapakowane. Błyskawiczna wysyłka. Polecam. , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2019-03-14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z dostawy,szybko i kompetentnie.Polecam , 2019-03-13
koszyk z zakupami
zwiń koszyk