Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 7821 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7821 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. , 2020-04-04 00:18:35
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie. Bardzo dziękuję! Wielki szacunek! Polecam! , 2020-04-03 22:30:19
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie kompletne. Długo czekałam,ale sytuacja jest zrozumiała. , 2020-04-03 22:21:03
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana pefekcyjnie. Chemia oddzielona od artykułów spożywczych. Wyrazy najwyższego uznania. Kurier super. POLECAM dodomku.pl
Będę często korzystać.
, 2020-04-03 20:42:09
Opinie klientów dodomku.pl paczka w porządku, czas od zamówienia do doręczenia 6 dni roboczych. Kurier tym razem na moją prośbę przyniósł paczkę mamie na wózku inwalidzkim pod drzwi, poprzednio kazał zejść po paczkę przed klatkę. Jest poprawa. , 2020-04-03 20:25:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo profesjonalnie. Małe opóźnienia wynikają tylko z ogromnej liczby zamówień bo w "dodomku.pl\' robota pali się w rękach. Ogromne dzięki i zdrowia Wam życzę. , 2020-04-03 20:15:16
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doreczona. Dziekuje za sprawny serwis oraz wniesienie zakupow na 3 pietro. Polecam wszystkim. , 2020-04-03 19:05:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Genialna sprawa, dobrze, że jesteście <3 , 2020-04-03 19:04:55
Opinie klientów dodomku.pl świetnie, pod każdym względem, często korzystałem z usług i korzystam nadal. Teraz bardziej doceniam , 2020-04-03 18:43:11
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku , 2020-04-03 18:42:26
Opinie klientów dodomku.pl Korzystalam z tej firmy pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Przyszlo wszystko zgodnie z zamowieniem, dostepnosc produktow i lokalizacje dostaw naprawde sa niesamowicie duza pomoca w tak ciezkim czasie korona wirusa.
Jedyna co by moglo byc zmienic, to to, aby klient byl poinformowany o opoznieniu przed data, kiedy przysylka miala dotrzec. Opoznienia sa czasami nieuniknione, ale na pewno gdyby informacja o tym byla wyslana z wyprzedzeniem bylo by to pozytywna zmiana. Nie mniej, dziekuje bardzo calemu zespolowi dodomku.pl za tak niezbedna usluge, pozdrawiam!
, 2020-04-03 17:48:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo bardzo dziękuję ! jak zwykle perfekcyjnie i szybko!!!
Trzymajcie się zdrowo!!
, 2020-04-03 17:24:50
Opinie klientów dodomku.pl Opinia ogólna: cenę za transport widzę dopiero gdy już powzięłam decyzję zakupu. Może to moja wina ale wolalabym byc uprzedzona o zmianach opłaty. Początkowo placiłam 80 zł a ostatnio 109 zł. , 2020-04-03 17:15:42
Opinie klientów dodomku.pl Jesteście wspaniali! Wszystko super. Pozdrawiam , 2020-04-03 16:52:04
Opinie klientów dodomku.pl Witam.! Wszystko super. Pięknie zapakowane. Dzięki że jesteście w tych trudnych chwilach. Zdrowych spokojnych i wesołych świąt. , 2020-04-03 16:50:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku. Co prawda (tak jak piszą na stronie) było opóźnienie ale kontakt z firmą bez zarzutu jednak tylko mailowy - firma odpisuje tego samego dnia. Zamawiam już któryś raz i jak zwykle jestem zadowolona. Pozdrawiam i życzę duuużo cierpliwości za równo pracownikom magazynu jak i kurierom !! , 2020-04-03 16:47:48
Opinie klientów dodomku.pl kurier na medal , 2020-04-03 14:59:07
wszystko było zgodnie z zamówieniem, paczka solidnie spakowana - dziekuje 2020-04-03 15:05:04
wszystko było zgodnie z zamówieniem, paczka solidnie spakowana - dziekuje 2020-04-03 15:05:04
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję,paczka dotarła punktualnie.Wszystko zgodnie z zamówieniem.Poszerzcie asortyment. , 2020-04-03 14:54:03
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze super , 2020-04-03 14:46:01
Opinie klientów dodomku.pl Paczkę odebrałam dziękuję -wspaniale opakowany towar warto było tak przesadnie długo czekać.Polecam wszystkim tą firmę dzięki. , 2020-04-03 14:21:50
Opinie klientów dodomku.pl Nie jestem zadowolona z usługi kurierskiej. Nie dostarczył paczki, zostawił ją w punkcie odbioru, chociaż zawsze ktoś był w domu. Wiem,że mamy teraz trudny okres, ale nie taka była umowa.Zamówiona przeze mnie szynka dostarczona już z nieaktualną datą przydatności. Termin dostawy planowano na 26 marca, dlaczego więc zapakowano szynkę z terminem do 30? Paczka dotarła w kwietniu. Nie wiem,dlaczego dołożono butelkę wody mineralnej? , 2020-04-03 14:07:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko się zgadza z zamówieniem , 2020-04-03 13:29:19
Opinie klientów dodomku.pl czekam na realizację zamówienia od dnia 21 marca 2020r, zero towarów i zero informacji , 2020-04-03 13:28:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, dostawa na czas , 2020-04-03 12:05:27
Opinie klientów dodomku.pl Mimo długiego terminu realizacji, polecam. Napisałam wiadomość i dostałam szybko odpowiedź i przeprosiny i paczka została wysłana jeszcze tego samego dnia. , 2020-04-03 11:20:54
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-14
Dostawa: 2020-04-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5