Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 14460 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 14460 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowane z uwzględnieniem produktów miesnych. Polecam. , 2022-05-24 20:40:52
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne z kolei zakupy i ponownie pełne zadowolenie. Całość transakcji wypadła perfekcyjnie. Spakowanie wyśmienite, czysto i schludnie, zero zniszczonych produktów. Polecam! , 2022-05-24 20:16:17
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-05-24 19:34:35
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra! Zapakowane idealnie! :) , 2022-05-24 18:36:33
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa. Perfekcyjny Kurier , 2022-05-24 17:36:17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła w całości. Towar zgodny z opisem i bardzo dobrze wszystko zabezpieczone. Polecam , 2022-05-24 17:11:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie zapakowane,miła obsługa.Polecam tą firmę.Dziękuję , 2022-05-24 16:02:59
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia, zamawiałam już 4 razy i za każdym razem paczka była błyskawicznie spakowana i dostarczona. Raz zamawiając w czwartek popołudniu paczkę otrzymałam już w sobotę. , 2022-05-24 15:36:13
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony , 2022-05-23 20:18:17
Opinie klientów dodomku.pl Заказывала первый раз, доставка 6 дней во Францию, упаковка идеальное, продукты отличные, спасибо , 2022-05-23 14:26:36
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysyłka wszystko w porządku polecam , 2022-05-23 13:59:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-05-23 11:13:56
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, towar dobrej jakości, szybka dostawa , 2022-05-23 07:12:41
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa bardzo szybka. Zamówiłam paczkę w czwartek a w piątek w południe była już u mnie (600 km). Wszystko dotarło w całości, nic się nie wylało, nawet jogurt naturalny był w całości. , 2022-05-21 14:28:54
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko na tak! Sklep na wysokim poziomie. Towar dobrze zapakowany, szybka dostawa :) Skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam! :) , 2022-05-21 12:10:29
Opinie klientów dodomku.pl Zamowilem jako niespodzianke dla ojca. Wszystko poszlo dobrze. Dostawa wypadla w dzien po tym ktory wybralem orginalnie ale to wioska wiec nie dziwie sie. Ojciec zadowolony. , 2022-05-20 22:23:14
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super... Pan kurier jest bardzo miły i kontaktowy... , 2022-05-20 16:15:09
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybkie doręczenie przesyłki. Produkty zabezpieczone z niezwykłą starannością - podziękowania dla osoby pakującej. Polecam wszystkim sklep dodomku :-) , 2022-05-20 15:38:19
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem zamówienie było małe, ale zależało mi na szybkiej jego dostawie, co zostało spełnione w 100%. Zamówienie zrobione o 13.30 w czwartek, do odbioru w paczkomacie było w piątek o 10. , 2022-05-20 14:04:39
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle swietnie! Szczerze polecam! , 2022-05-19 23:15:42
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zgodna z zamówieniem w dobrym stanie i dostarczona w terminie. Polecam , 2022-05-19 16:46:59
Opinie klientów dodomku.pl Suchary Towar zgodny z zamówieniem , 2022-05-19 16:25:51
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle bez zarzutu, wspaniale i jak zawsze premium produkty zapakowane idealnie. Tym razem odebralem 3 dni przed planowana dostawa UPS. Pozdrowienia z Korsyki , 2022-05-19 15:41:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze spakowane, warunki chłodnicze spełnione, dostawa zgodnie z moją prośbą - do paczkomatu we wskazanym w zamówieniu dniem. , 2022-05-19 13:29:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie,dziękuję , 2022-05-19 10:11:30
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5