Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 11037 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11037 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Sehr gute Service, vielen Dank , 2021-01-25 12:13:05
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze pelny profesjonalizm.Dziekujemy. , 2021-01-24 21:23:54
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna wysyłka za którą dziękuję, jak również za to że świetnie się tu kupuje. Pięknie pozdrawiam :) , 2021-01-24 12:36:12
Opinie klientów dodomku.pl Jesteśmy bardzo zadowoleni! :) Zarówno z towaru jak i serwisu. Pozdrawiamy i jak najbardziej proponujemy złożyć zamówienie na tej stronie. :) , 2021-01-23 20:28:44
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jest OK. , 2021-01-23 19:51:37
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona.Pierwsze zamowienie owoców dla 95 letniej mamy w szpitalu .Ile radosci z pięknych owoców.Firma bardzo solidna i naprawdę godna polecenia . , 2021-01-23 16:48:54
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko bylo perfekcyjne. Dziekuje, JB , 2021-01-23 15:53:24
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. Jednak jeszcze bardziej jestem zadowolona z profesjonalnej pracy P.Andrzeja, z którym rozwiązywaliśmy problem z kurierem. Pan Andrzej nie tylko miło i rzeczowo ze mną rozmawiał ale też poważnie zajął się sprawą i szybko doprowadził do zakończenia zaistniałego problemu. Bardzo dziękuję i polecam. , 2021-01-23 15:13:23
Opinie klientów dodomku.pl Super, polecam! ;-) , 2021-01-23 15:01:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku. Pierwszy raz zamawiałam ze sklepu i na pewno nie ostatni!!! , 2021-01-23 12:45:05
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, jak zawsze:)) , 2021-01-23 11:23:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze idealnie opakowane , towar zgodny z zamowieniem , 2021-01-23 08:39:16
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobry serwis. , 2021-01-22 21:46:17
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam ,szybka dostawa jestem mega zadowolona,na pewno jeszcze zamówie , 2021-01-22 21:36:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty świeże i dokładnie zapakowane. Polecam , 2021-01-22 20:57:48
Opinie klientów dodomku.pl Polecam :) , 2021-01-22 18:24:30
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia, produkty starannie zapakowane, świeże. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam , 2021-01-22 17:39:52
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko doszło perfekcyjnie jedyna rzecz to poszedł worek z ogórkami.Ale nie szkodzi bo miał podwójne zablokowanie więc woda z ogórków nie uciekła.Jak zawsze super.. , 2021-01-22 17:34:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bylo sumiennie zapakowane, każda rzecz o delikatnej strukturze była wzmocniona w dodatkowe opakowania i pudełka. Bardzo polecam serwis, szybko o sumiennie. Jedyna rzeczą która jest niewielkim defektem to koszyk, listę zakupów robiłam dwa dni, gdy drugi dzień weszłam do koszyka niezauważylam ze niektórych produktów już nie ma, domniemam,ze dotyczy to produktow o krótkiej trwałości. , 2021-01-22 17:20:09
Opinie klientów dodomku.pl Super dziękuję za szybkie doręczenie paczki .Wszystko starannie zapakowane.Polecam wszystkim osobom mieszkających w kraju i za granicą . , 2021-01-22 17:00:04
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję. Przesyłka została dostarczona do domu i wszystkie produkty były świetnie opakowane :) , 2021-01-22 16:33:22
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna wysyłka wszystko dobrze zabezpieczone dziękuję , 2021-01-22 16:09:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! Chleb jest przepyszny! . Dziękuję , 2021-01-22 15:51:32
Opinie klientów dodomku.pl Ogolem jestem zadowolonaz serwisu, tylko przy pakowaniu zaszla jakas pomylka bo zabraklo jednego zamowienia.Na liscie zamowionych rzeczy byly mandarynki a w paczce ich nie bylo! , 2021-01-22 15:47:57
Opinie klientów dodomku.pl super!!!!! , 2021-01-22 15:37:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-01-27
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5