Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 9437 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 9437 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Paczka dotarła następnego dnia. , 2020-09-22 01:02:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie i szybko. Towar świetnie zabezpieczony. Sam bym nie pomyślał, żeby szklane buteleczki, które już są w kartonie dodatkowo zabezpieczyć. Ceny raczej normalne, spory wybór produktów , 2020-09-21 20:14:33
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dostarczone szybko, wszystko jest ładnie popakowane,brawo ,polecam. , 2020-09-21 18:28:12
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKIE ARTYKUŁY BYŁY BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANE I SĄ W BARDZO DOBRYM STANIE , 2020-09-21 15:46:47
Opinie klientów dodomku.pl zamowienie zrealizowane bardzo sprawnie , 2020-09-21 14:25:03
Opinie klientów dodomku.pl Moja mama była bardzo ale to bardzo zadowolona, aż zdziwiona jak perfekcyjnie i ładnie były zapakowane te dwie paczki zamówione przeze mnie, jak i również z grzeczności kuriera. Moje komplementy. , 2020-09-21 14:16:01
Opinie klientów dodomku.pl Zgodnie z umową.Jestem bardzo zadowolona. , 2020-09-21 12:38:51
Opinie klientów dodomku.pl Paczki przyszly nienaruszone,wszystko solidnie owinięte.W każdym kartonie papier plus dodatkowo w żywności dodawane sa mrożone butelki wody zeby temperatura trzymała jak najdłużej.Fajna sprawa gdy paczki jada w długą podróż.Polecamy gorąco , 2020-09-20 18:35:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawna realizacja zamówienia, , 2020-09-19 13:07:03
Opinie klientów dodomku.pl Niestety dwa produkty nie były zgodne z moim zamówieniem. , 2020-09-19 12:25:05
Opinie klientów dodomku.pl Obsługa super,doręczenie ekspres ,zapakowane pięknie i tak że można zamawiać najbardziej delikatne produkty.Bez obawy wszystko w doskonałym stanie,nic nie uszkodzone.Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim. , 2020-09-19 12:24:56
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zamówienie. I po raz kolejny pełna satysfakcja:) Wracam z przyjemnością. , 2020-09-19 11:42:18
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. , 2020-09-19 09:09:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super - dziekuje , 2020-09-18 19:34:38
Opinie klientów dodomku.pl super , 2020-09-18 15:46:03
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja szybko i sprawnie Polecam , 2020-09-18 14:37:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam , 2020-09-18 14:17:23
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję za błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Towar bardzo dobrze zapakowany, zapewnione chłodzenie. Troszkę brakuje mi szerszej oferty w kategorii owoce, ale to nie zmienia mojej pozytywnej oceny sklepu. , 2020-09-18 10:20:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Towar dobrze zapakowany, niskie ceny, duży wybór produktów, szybka dostawa. Polecam!!!! , 2020-09-17 22:58:10
Opinie klientów dodomku.pl Cenie sobie bardzo strone dodomku.pl Bardzo szybka wysylka, wszystko starannie zapakowane, a w razie jakies reklamacja - ekspresowa odpowiedz I rozwiazanie problemu. Sklep ma bardzo duzy wybor produktow. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Polecam , 2020-09-17 20:19:36
Opinie klientów dodomku.pl Doskonały portal. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Szybka dostawa. Dziękuję i dobrej kontynuacji. , 2020-09-17 19:33:33
Opinie klientów dodomku.pl Super !!! Dzieki bardzo i polecam! , 2020-09-17 19:22:47
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia. (Jak zawsze). Wszystkie produkty zgodnie z zamówieniem, doskonale zapakowane (zamówienie zagraniczne) i zabezpieczone. Polecam zakupy w dodomku.pl , 2020-09-17 18:36:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez zarzutu. Miłe jest że zadbano o estetyczne zapakowanie. , 2020-09-17 16:04:17
Opinie klientów dodomku.pl Mycket skräp .Ni kunde packa i mindre paket , 2020-09-17 15:16:34
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5