Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 11556 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11556 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Przesylka bardzo dobrze zapakowana. Termin dostawy zgodny z zapowiedzia. Produkty swieze. Napewno regularnie skorzystam z uslug tego przedsiebiorstwa. Polecam serdecznie. , 2021-03-05 07:55:42
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-03-05 02:05:55
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawszę super mimo że mieszkamy koło Zgorzeleca to mięso było wręcz zmrożone świeże i bardzo ładnie wygląda a wędliny cudowne. Bardzo dziękuję całej ekipę za tak dobrą i miłą współpracę , 2021-03-05 02:03:29
Opinie klientów dodomku.pl Świetna komunikacja, idealnie zapakowany towar. Duży plus za szybkość dostawy ;) , 2021-03-04 23:39:48
Opinie klientów dodomku.pl Szybka, sprawna zostana do Francji. Opakowanie wzorowe, wszystko dotarlo nienaruszone - polecam! , 2021-03-04 23:04:47
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo miłe zaskoczenie-wszystkie produkty spakowane w różnej wielkości pudełka. Świetnie zabezpieczone! , 2021-03-04 23:00:42
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja, uklony za opakowanie przesylki. Wszystkie produkty dotarly do Irlandii w nienaruszonym stanie. , 2021-03-04 22:57:06
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna obsługa. Amazon ma się od kogo uczyć , 2021-03-04 22:55:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie zapakowane. Dziękuje. , 2021-03-04 21:46:39
Opinie klientów dodomku.pl Super ekstra szybka wysyłka, za każdym razem , 2021-03-04 20:22:23
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa i bardzo starannie zapakowane! Świeżość produktów najwyższa klasa! , 2021-03-04 19:12:00
Opinie klientów dodomku.pl Super sprawa dla tych co do kraju maja daleko. Juz dwa razu zamowilam i zawsze fachowo zapakowane,przyszlo na czas,swieze... Polecam Jak najbardziej. , 2021-03-04 16:46:02
Opinie klientów dodomku.pl super , 2021-03-04 15:45:16
Opinie klientów dodomku.pl Wspanialy i profesjonalny serwis, Mama szczesliwa i o to chodzi, wszystko pieknie zapakowane , dziekuje serdecznie i przesylam pozdrowienia z N Y. , 2021-03-04 15:38:19
Opinie klientów dodomku.pl Nie wkladac pogniecionych puszek do zamowienia. Zawsze byliscie perfekcyjni. , 2021-03-04 15:00:24
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamówiłam dodomku produkty i się nie zawiodłam . Wszystko bardzo dobrze spakowane ,świeżutkie . Polecam !!! , 2021-03-04 14:51:24
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamowilam u was mimo ze miałam nie zamawiać bo ciagle dostawa była opóźniona. Nawet miałam obiecane mleko za free w ramach rekompensaty ale skończyło sie na slowach. Teraz dostawa ok ale produkty opisane niezgodnie z prawda. Zamowilam rybkę z ziemniaczkami i natka pietruszki. A gdzie w tym słoiku jest natka pietruszki? Kupując sugeruje się waszym opisem ... gdzie w składzie jest natka? , 2021-03-04 13:29:07
Opinie klientów dodomku.pl Polecam zakupy online!Dostawa ekspresowa bo już następnego dnia Zapakowane rewelacyjnie. Szacunek , 2021-03-04 13:06:50
Opinie klientów dodomku.pl szybko, sprawanie, zgodnie z lista zakupow. Profesjonalny kurier zadzwonil wczesniej zeby sie upewnic jak dosarczyc zamowienie. Dobra jakosc produktow i dobrze spakowana. Tak trzymac , 2021-03-04 11:02:16
Opinie klientów dodomku.pl Korzystam z usług od pewnego czasu. Nigdy się nie zawiodłem. Towar starannie zapakowany. Gdy składam zamówienie przed południem, paczka jest następnego dnia. Perfekcja.Polecam . , 2021-03-04 10:53:11
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekcyjnie. Dziękuję. , 2021-03-04 09:58:59
Opinie klientów dodomku.pl Nie pierwszy raz robie zakupy w tym sklepie ,ale tym razem paczka bym zapakowana idealnie ,brawo dla osoby pakujacej. , 2021-03-04 09:57:38
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko spakowane perfekcyjne!!!! Jesteście wspaniali!! , 2021-03-04 09:22:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świeże, dobrze spakowane, szybka dostawa , 2021-03-04 08:43:08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle super.Pozdrawiam DJ , 2021-03-04 08:28:29
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5