Opinie klientów

Ocena 4.7 / 5
Na podstawie: 8502 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8502 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Cieszę się,że tak trafnie wybrałam dostawcę!
Wszystkie produkty świetnie zapakowane,świeże,pachnące i apetyczne.Było to moje pierwsze zamówienie,ale na pewno NIE ostatnie.
Dziękuję,pozdrawiam i
Kupujacym P O L E C A M !!!!!
, 2020-05-26 21:01:32
Opinie klientów dodomku.pl Paczka kompletna, zabezpieczona i na czas. Polecam. , 2020-05-26 20:00:03
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra firma I szybka dostawa polecam , 2020-05-26 19:49:50
Opinie klientów dodomku.pl Excellent , 2020-05-26 19:34:03
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2020-05-26 19:05:34
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! Polecam. , 2020-05-26 18:20:13
Opinie klientów dodomku.pl firma do domku ....w tym specialnym dla nas czasie staje na wysokosci zadania w calym tego slowa znaczeniu....dziekujemy bardzo za wspaniale produkty, swietnie zapakowane...i dostarczone...tam gdzie trzeba....Amazing ... , 2020-05-26 17:22:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko poszło super i sprawnie. Polecam , 2020-05-26 17:08:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok... Oprocz uszkodzenia opakowania koreczkow...
Nie bylo listy zakupow w paczce...
, 2020-05-26 16:31:08
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, dziękuję! :) , 2020-05-26 16:24:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dotarlo w doskonalym stanie. DZIEKUJE , 2020-05-26 14:55:37
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zakupy, kolejne na najwyższym poziomie ❤️ Wszystko idealnie zapakowane, realizacja z dnia na dzień, kontakt mega pozytywny. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Kocham takie firmy, polecam i będę polecać , 2020-05-26 14:26:47
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było w porządku. Nie mam zastrzeżeń .
, 2020-05-26 13:52:31
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie otrzymałem. Zabrakło w nim: Provitus Marchewka zasmażana , Babcina , 2020-05-26 13:06:00
Opinie klientów dodomku.pl Dostarczone terminowo. Uprzejmy kurier. , 2020-05-26 11:18:39
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle bez zarzutu, swietnie zapakowane, dostawa b,szybka. Brawo , 2020-05-26 11:05:09
Opinie klientów dodomku.pl Zapakowane perfekcyjnie, wszystko super! , 2020-05-26 11:04:21
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze pełna perfekcja , 2020-05-26 09:10:57
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie, solidnie zapakowane. Szybka dostawa .
Polecam sklep dodomku.pl :)
, 2020-05-25 21:06:59
Opinie klientów dodomku.pl zamówiłam w niedzielę, w domku zakupy miałam we wtorek, zapakowane perfekcyjnie; sery, jogurty w dodatkowym kartonie chłodzonym zmrożoną wodą mineralną [dotarły chłodne]; jedynie opakowanie z zupą było pęknięte więc nie skosztowałam kremu z zielonego groszku [cóż, drobiazg przy dużym zamówieniu] , 2020-05-25 20:22:26
Opinie klientów dodomku.pl wspaniała i błskawiczna realizacja zamóienia , 2020-05-25 19:53:13
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2020-05-25 16:31:31
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze szybko i elegancko , 2020-05-25 11:08:50
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko, sprawnie i świeżo - polecam , 2020-05-24 16:43:18
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy robiłam dla siostry, dotarły w 22 godz. Bezpiecznie zapakowane, dotarły bez uszkodzeń, polecam. , 2020-05-23 21:10:06
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: jutro
Dostawa: 2020-05-28
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5