Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 13337 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13337 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Все дуже добре дякую!!! , 2021-11-30 18:53:18
Opinie klientów dodomku.pl Dzisiaj niestety nie do końca jestem zadowolona z zamówienia ,owszem produkty starannie zapakowane, ale niestety banany są po prostu czarne, kurier nawet nie pomógł (a były to dwa duże pudła), dostawa dopiero przed godziną 18 ,gdzie nigdy nie czekałam tak długo z realizacją , 2021-11-30 17:42:55
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKO SUPER , 2021-11-30 16:35:51
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło przed terminem. Dziękuję serdecznie. , 2021-11-30 15:41:33
Opinie klientów dodomku.pl Super! Wszystkie produkty ładnie spakowane. Nic nie było rozlane czy zgniecione. , 2021-11-30 14:21:52
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-11-30 13:32:21
Opinie klientów dodomku.pl To co tu się wyrabia to jest kpina i lekceważenie klienta przez pracowników sklepu. Po raz enty paczka utknęła w firmie kurierskiej i nie wiadomo kiedy do mnie dojdzie. Jak zadzwoniłam do sklepu z reklamacją to pan odpowiedział, że no utknęła ale to nie ich wina tylko firmy kurierskiej.A a się pytam kto podpisywał umowę z tą firmą? Sklep nie ja, ( ja za przesyłkę zapłaciłam) czyli to sklep odpowiada za dostarczenie towaru do klienta i to sklep powinien monitorować za każdy razem gdzie dana paczka się znajduje aż dotrze do klienta. Na moją sugestię aby zadzwonić do firmy kurierskiej i zapytać się dlaczego paczka nie została wysłana w trasę w y s t r a s z o n y pan powiedział a co to da że będziemy wiedzieć No może to, że przypilnują i ją wyślą dzisiaj bo tak to nie wiem czy dojdzie do końca tygodnia. , 2021-11-30 11:59:55
Opinie klientów dodomku.pl bardzo dobra oferta, dobry wybór i jeszcze lepsze ceny , 2021-11-29 17:54:33
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-11-29 17:25:28
Opinie klientów dodomku.pl 10/10 , 2021-11-29 17:01:22
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle, perfekcyjnie , 2021-11-29 16:49:32
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, zapakowania i szybkości dostawy. Na pewno jeszcze nie raz będę zamawiać z Waszej strony :) , 2021-11-29 16:18:36
Opinie klientów dodomku.pl kurier dostarczył paczkę e idealnym stanie - polecam , 2021-11-29 15:31:31
Opinie klientów dodomku.pl Korzystam pierwszy raz że sklepu ,,do domku,, i napewno będzie to mój sklep na długo, produkty zapakowane rewelacyjnie ,starannie oraz dobrze zabezpieczone jestem pod wielkim wrażeniem. Polecam wszystkim ten sklep którzy korzystają z zakupów online. , 2021-11-29 15:08:07
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie zapakowane . Szybko dostarczone . Jesteśmy bardzo zadowoleni . Wszystkim polecamy tutaj zakupy. , 2021-11-29 14:41:56
Opinie klientów dodomku.pl produkty świeże , zapakowane perfekcyjnie z niespotykaną starannością. Wyrazy szacunku za rzetelną obsługę! Polecam , 2021-11-29 12:44:05
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie zapakowane.Przesylka do Dani w 3-dni.Polecam ,jednak pieczywo mozna sobie ominac bo po 3-dniach jest juz nie ciekawe.Reszta super,polecam , 2021-11-29 12:18:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie, 100% zadowolenia , 2021-11-28 18:59:28
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka została dostarczona w ciągu 5 dni do Hiszpanii co myślę że jest bardzo dobry rezultatem. Bardzo dobrze spakowana. Jedyne do czego się mogę czepić to terminy ważności wydawały mi się trochę krótkie ale tak po za tym perfekcyjnie. Dziękuje!!! , 2021-11-28 09:13:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko swietnie! Znakomicie zapakowane. Dostawa za granice w 4 dni. Pieknie dziekuje! , 2021-11-27 23:23:02
Opinie klientów dodomku.pl Produkty były profesjonalne zapakowane, jeden jogurt się wylał i gdyby nie plastikowe dodatkowe zabezpieczenie wszystko byłoby zalane a tak to tylko zlalam jogurt do kubeczka . Paczka szła do Portugalii i przyszła wczesniej niż był przewidywany czas dostawy. Polecam 100%. , 2021-11-27 21:48:20
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep.Opakowanie perfekcyjne.Produkty zawsze swieze.Polecam ten sklep.Ja zamawiam z zagranicy,bardzo szybka dostawa , 2021-11-27 17:08:45
Opinie klientów dodomku.pl Produkty świeże, dostarczone szybko i sprawnie. Jak zawsze!!! , 2021-11-26 18:57:59
Opinie klientów dodomku.pl znakomita organizacja, wszystko poszło sprawnie i terminowo, produkty zapakowane bardzo pomyslowo. Zdecydowanie polecam! , 2021-11-26 17:40:31
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa Klienta, ekspresowa dostawa, każdy produkt bardzo bezpiecznie zapakowany na czas transportu, wszystko zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona, polecam niezdecydowany! Podziękowania dla Właściciela i pracowników, robicie kawał dobrej roboty! , 2021-11-26 14:54:03
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-12-02
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5