Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 6440 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6440 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl super szybko profesjonalnie , 2019-10-20 17:03:10
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dobrej jakosci dostarczone w czesci po terminie do spozycia... , 2019-10-20 13:10:23
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Polecam. , 2019-10-20 09:49:39
Opinie klientów dodomku.pl Odwieczny problem ze słonymi paluszkami, wszystkie paluszki połamane, dosłownie wszystkie. , 2019-10-19 19:53:23
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dostarczone szybko, bardzo dobrze zapakowane, nieuszkodzone, zgodne z opisem. , 2019-10-19 12:23:25
Opinie klientów dodomku.pl jestem zadowolona z zakupów, zawartość paczki zgodna z zamówieniem i starannie zapakowana, polecam , 2019-10-19 11:15:35
Opinie klientów dodomku.pl Swietny sklep. Polecam , 2019-10-19 09:38:29
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2019-10-19 04:17:25
Opinie klientów dodomku.pl dostawa ekspresowa . Jestem mega zadowolony , 2019-10-19 00:02:28
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja, bezproblemowa. Zawartość paczki zgodna z zamówieniem. Bardzo starannie zapakowane i zabezpieczone produkty. , 2019-10-18 16:39:15
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo bobrze zabezpieczone produkty.
, 2019-10-18 16:23:05
Opinie klientów dodomku.pl Wow , 2019-10-18 16:04:54
Jestescie SUPER...mieszkam we wloszech i brakuje mi polskich produktow a u was mozna zamowic i w 3 dni!!! Jyz mam 2019-10-18 16:35:25
2019-10-18 17:43:49
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, zawartość paczki bezpiecznie i ekologicznie zapakowana. Nie mam zastrzeżeń. , 2019-10-18 14:28:34
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka dostawa, wręcz kosmiczna. Brawo! Towar zgodny z zamówieniem. , 2019-10-18 13:49:18
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane. Jednak produkt który w koszyku miał być gratisem nie dotarł , 2019-10-18 13:24:46
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz jestem bardzo zadowolona z dostarczenia i z szybkiej realizacji zamówienia , 2019-10-18 12:38:31
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia. Starannie zapakowane. Nic dodać nic ująć! , 2019-10-18 12:06:54
Opinie klientów dodomku.pl Fantastyczny sprzedawca, wczoraj zamówiłam, a dzisiaj już mam w domu. Produkty najtańsze jeśli chodzi o słoiczki Hipp. Bardzo mi się podoba. Zdecydowanie polecam! , 2019-10-18 11:25:20
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle, szybko, bezproblemowo, porostu rewelacja , 2019-10-18 07:41:08
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super, jak zwykle... , 2019-10-17 21:02:41
Opinie klientów dodomku.pl To kolejne moje zakupy u Panstwa. Wszystko starannie zapakowane , jak zawsze, az milo otwierac karton. Szkoda ze nie moge dostac oleju z ryzu firmy kier w szkle..w litrowej butelce. , 2019-10-17 20:50:44
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za realizację zamówienia. Bardzo dobrze, że używają Państwo toreb papierowych do pakowania produktów a nie folii i tworzywa. , 2019-10-17 19:44:11
Opinie klientów dodomku.pl przesyłka dotarła bardzo szybko ; a zapakowana była super perfekcyjnie !!! jestem pod wrażeniem !!! , 2019-10-17 19:22:32
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki . , 2019-10-17 18:41:33
Opinie klientów dodomku.pl Otrzymałam stłuczone 4 jaja, zostały zakowane dobrze, jednak położone na samo dno kartonu, w którym jechały ciężkie rzeczy, m.in 2 op.mięsa do którego został dołożony litr zamrożonej wody. Nie tylko ocalałe jaja wymagay umycia, ale też banany oraz mój hall i scchody, gdzie rozpakowywałam paczkę. , 2019-10-17 15:59:16
koszyk z zakupami
zwiń koszyk