Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 13130 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13130 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Witam. Dziekuje, jak zawsze wszystko super, wkrötce zloze nowe zamöwienie, tym razem kurier nawalil , nie chcialo mu sie dostarczyc do domu, czekalam a on napisal ze mnie nie bylo w domu pozdrawiam , 2021-10-28 16:41:51
Opinie klientów dodomku.pl W miarę szybka dostawa. Dobrze zapakowane ake niestety kilka pomidorów uszkodzonych. Kiepska jakość ogórków, wiele zgniłych zamoczyło opakowanie. , 2021-10-28 13:58:39
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacyjnie szybka dostawa , starannie zapakowane i jeszcze promocyjne opakowanie na zachętę. Dziękuję i polecam każdemu , 2021-10-28 11:15:27
Opinie klientów dodomku.pl Witam, Zapakowanie towarów bardzo starannie. Mały minus: Niestety otrzymałam zwykle winogrona jasne, a zamawiałam specjalnie bezpestkowe. Dzieci mi tych spakowanych nie jedzą. Poza tym wszystko ok. , 2021-10-28 10:29:01
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dostarczone blyskawicznie, paczka zapakowana wzorowo, produkty swieze i smaczne , 2021-10-27 23:06:00
Opinie klientów dodomku.pl super, wszystko dobrze i solidnie spakowane, zgodnie z zamówieniem. , 2021-10-27 19:20:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Szybka dostawa, niskie ceny, towar dobrze zapakowany. Polecam!!! , 2021-10-27 18:39:50
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku. Jestem zadowolona i polecam wszystkim zakupy w dodomku.pl , 2021-10-27 12:54:34
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale , 2021-10-27 11:25:39
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle pełen profesjonalizm, szybka dostawa . , 2021-10-27 11:11:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-10-27 11:11:26
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa ekspresowa. Zakupiony towar zapakowany bardzo dobrze i ekologicznie. Zakupy dotarły nie uszkodzone. Tak trzymać :-) , 2021-10-27 09:57:37
Na pewno jeszcze wrócę na zakupy dodomku.pl 2021-10-27 10:06:25
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona ! Mieszkam za granica poza EU i zakupy były dla rodziców w Polsce ! Zamówienie było bardzo duże, wszystko doszło w całości, nic nie było rozlane, rozsypane czy zbite. Perfekcyjnie zapakowane. Świeże mięso, wędliny i sery były schłodzone! Nic nie brakowało! Owoce warzywa chleb świeże ! Super, mogę tylko polecić! Napewno będzie następny raz. Bardzo dziękuję. , 2021-10-26 21:47:13
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2021-10-26 18:24:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze super!! Dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie , 2021-10-26 16:50:17
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, produkty starannie zapakowane. , 2021-10-26 15:54:49
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana perfekcyjnie i ekologicznie. Wszystkie produkty dotarły nieuszkodzone. Owoce i warzywa pachnące świeżością. Dziękuję za pyszną herbatkę gratis. Pozdrawiam serdecznie. :-) , 2021-10-26 15:47:53
Opinie klientów dodomku.pl I znów inna data przydatności w zamówieniu a z inną jest dostarczany towar. Serek fromage z papryką zamówiłam z datą 08.11.21 a dostałam z datą 30.10.21. Trzeba bardzo sprawdzać daty przydatności przy rozpakowywaniu bo to nie pierwszy raz tak przychodzi. Kiedyś nie sprawdziłam bo byłam pewna,że jest tak jak zamówiłam i później połowę towaru wyrzuciłam bo był z dużo krótszym terminem niż w zamówieniu. Nie było też listy produktów, choć zaznaczyłam,że chcę z listą. Dobrze że jest zamówienie w internecie z datami i ceną to można sobie sprawdzić. Reszta towaru bez zastrzeżeń , 2021-10-26 14:29:20
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję, zamówienie zrealizowane w terminie, towar zapakowany niezwykle starannie. Polecam, korzystam z zakupów w tym sklepie ,jest duży wybór asortymentu , uważne i życzliwe podejście do klienta. , 2021-10-26 10:02:09
Opinie klientów dodomku.pl Jestem radosny szczęśliwy i zadowolony z zakupu u państwa dziękuję i pozdrawiam serdecznie poleciłem państwa produkty mojej rodzinie pięknie były zapakowane odzielnie i bezpiecznie do mnie dotarły , 2021-10-25 23:21:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty dotarły do mnie w idealnym stanie. Dziękuję! , 2021-10-25 15:48:42
Opinie klientów dodomku.pl Czas realizacji, dostawa, pakowanie PERFEKT Zostaje stałym klientem :-) , 2021-10-25 14:38:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku , 2021-10-25 14:20:41
Opinie klientów dodomku.pl Witam Paczka zapakowana perfekt . Starannie zapakowane i widać troskę o klijenta .Oby tak było zawsze czego Państwu życzę . Frank K , 2021-10-25 12:01:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-10-25 10:44:22
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-11-02
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5