Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 6851 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6851 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona, zresztą jak zawsze. Jestem stałą klientką zakupów dodomku. , 2019-12-12 00:15:09
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję i pozdrawiam! , 2019-12-11 21:16:04
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze zamówienie zrealizowanne na najwyższym poziomie. Na podkreślenie zasługuje
również szybkość dostawy.
Bardzo dziękuję, przesyłam najlepsze życzenia świąteczne
i pomyślności w nowym roku.
Pozdrawiam Jacek Dorniak
, 2019-12-11 19:59:05
Opinie klientów dodomku.pl Solidna firma, zamawiam już kolejny raz i za każdym razem paczka zgodna z zamówieniem i szybka dostawa. , 2019-12-11 18:56:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka wysyłka, zamówienie zgodne. , 2019-12-11 17:55:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodnie z opisem , 2019-12-11 17:45:12
Opinie klientów dodomku.pl Było to moje pierwsze zamówienie. Wszystko zgodne z zamówieniem a nawet więcej (2 małe wody mineralne jako bonus). Tylko kurier się nie sprawdził. Miał dostarczyć po 16 a przyjechał już o 12. Ale jakoś wybrnęliśmy z tego. , 2019-12-11 15:54:46
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dokladnie towar zapakowany ,dostarczony towar zgodnie z terminem. Polecam. , 2019-12-11 14:35:06
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie kompletne, nie uszkodzone, zrealizowane szybko i dokładnie. Bardzo polecam , 2019-12-11 12:42:13
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona .Wczoraj złożyłam zamówienie a dziś już otrzymałam. , 2019-12-11 12:02:51
Opinie klientów dodomku.pl super . dostawa szybka,zgodnie z zamówieniem.towary zapakowane profesjonalnie.POLECAM. , 2019-12-11 11:55:49
Opinie klientów dodomku.pl To już trzecie moje zamówienie z wysyłką do Finlandii i napewno nie ostatnie. Produkty świeże i z długą datą przydatności a co najważniejsze dobrze zapakowane i świetnie zabezpieczone .Polecam gorąco. , 2019-12-11 08:18:56
Opinie klientów dodomku.pl szybko i wszystko co chciała jestem zadowolona , 2019-12-11 07:54:33
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze rewelacja!!! , 2019-12-10 23:04:39
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo miły pan przywiózł mi paczkę. , 2019-12-10 20:13:50
Opinie klientów dodomku.pl ZGNIECIONE 2 OPAKOWANIA EAT ME---TZN PRZEDZIURAWIONE NA WYLOT........BEZNADZIEJA,,,FIRMA SCHODZI W DÓŁ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,RADZĘ NIE PŁACIĆ Z GÓRY BO GDY ZAMÓWIENIE B E\\DZIE MIAŁO MNIEJSZĄ KWOTĘ\\ NIE DOPROSICIE SIĘ o zwrot,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , 2019-12-10 18:36:52
Opinie klientów dodomku.pl może byc,,,,, , 2019-12-10 18:33:40
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo starannie zapakowana. , 2019-12-10 18:05:06
Opinie klientów dodomku.pl brak gratisu śliwek w paczce , 2019-12-10 12:41:14
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa, produkty starannie zapakowane. Polecam! , 2019-12-10 12:13:39
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Polecam gorąco stronę dodomku.pl , 2019-12-09 17:50:04
Opinie klientów dodomku.pl Witam z Wloch produkty wszystkie doszly ,ladnie opakowane ,dziekuje bardzo za szybka dostawe do Wloch i polecam sie na przyszlosc .Pozdrawiam Iwona Wlochy


, 2019-12-09 15:38:07
Kurier dostarczyl pancake na czas,nie naruszona ,byl bardzo mily.Pozdrawiam Iwona Mruklik 2019-12-09 20:09:47
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super, polecam sklep. , 2019-12-09 15:13:17
Opinie klientów dodomku.pl W 4 dni do Francji, dokładnie w ustalonym terminie.Swietnie zapakowane, wszystko świeże dzięki zamrożonym butelkom z wodą.Obsługa klienta przez telefon przemiła. Właśnie zamówiłam po raz trzeci bo najtaniej przesyłka ,produkty oraz dobra jakość! , 2019-12-08 15:18:51
Opinie klientów dodomku.pl Super, Wszystko starannie zapakowane bez żadnych zastrzeżeń polecam gorąco , 2019-12-08 12:00:34
koszyk z zakupami
zwiń koszyk