Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 10312 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 10312 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Wszystko swieze i ladnie zapakowane. Dziekujemy. Polecam dalej .... , 2020-11-30 00:55:00
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja! Dobra jakość produktów, dostawa na czas, mucha nie siada! , 2020-11-29 23:33:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja i dobrze zapakowane. Plus wody gratis. Jestem bardzo zadowolony. , 2020-11-29 16:59:18
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła do mnie błyskawicznie. Wszystko było bardzo starannie spakowane. Dziękuję i pozdrawiam. , 2020-11-29 13:44:04
Opinie klientów dodomku.pl Produkty jak zawsze świeże!!! zapakowane perfekcyjnie !!! dostawa na drugi koniec polski szybko i sprawnie. Polecam !!! , 2020-11-29 13:15:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze. Jako jedyny minus muszę wskazać brak możliwości wyboru przedziału czasowego na oczekiwanie kuriera. , 2020-11-29 13:09:56
Opinie klientów dodomku.pl Brawo :) Na drugi koniec Polski dotarła przez noc :) , 2020-11-29 11:14:14
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa produkty dobrze zapakowane bez uszkodzeń , 2020-11-29 08:25:28
Opinie klientów dodomku.pl „Do Domku” firma jest najsolidniejszą firma dostawczą produktów spożywczych. Drugi raz zamawiałam artykuły spożywcze w „Do domku” i zarekomendowałabym tę firmę każdemu. Ceny jak w sklepie, dostawa gratis. Produkty pakowane każde oddzielnie - nic nie uszkodzony przy dostanie i produkty bardzo świeże. - Wysoka jakość produktów i wysoka jakość serwisu „Do Domku”. Najlepsza firma pod słońcem jeżeli chodzi o dostawy produktów spożywczych. , 2020-11-28 18:54:04
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko, sprawnie i świeżo. Produkty bardzo dobrej jakości, dobrze zapakowane. Super sklep! Polecam wszystkim , 2020-11-28 18:24:28
Opinie klientów dodomku.pl Wsztystko super! Dziekuje. , 2020-11-28 17:04:11
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i solidnie. Polecam , 2020-11-28 14:56:51
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zaskoczona wysoką jakością zabezpieczenia pakowanych produktów oraz sprawnością dostawy (ekspresowe tempo!). Trudno uwierzyć, że dowożenie zamówienia na drugi koniec Polski może się opłacać, bo są firmy, które bardzo wysoką cenią swoją dostawę na miejscu.Na pewno polęcę Państwa firmę znajomym, bo warto! , 2020-11-28 13:52:27
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję, jestem bardzo zadowolona. Paczka dotarła bardzo szybko, produkty idealne zapakowane. Polecam, pozdrawiam. , 2020-11-28 13:51:59
Opinie klientów dodomku.pl Brakowalo jednej rzeczy: wafelka Princessa. Rozumiem jednak, ze pojawily sie 3 wody mineralne jako produkt chlodniczy do wedlin i twarogu. Jesli tak, oczywiscie rozumiem i akceptuje. Jestem bardzo zadowolona! , 2020-11-28 13:45:15
Opinie klientów dodomku.pl Produkty bardzo dobre jakosciowo, starannie zapakowane, kurier mily , 2020-11-28 13:44:56
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo polecam!,szybka dostawa!,towar rewelacyjny,warzywa i mięso świeże. Jestem pod wrażeniem.Polecam , 2020-11-28 13:38:50
Opinie klientów dodomku.pl Dobre, świeże produkty. Świetnie zapakowane. Polecam , 2020-11-28 12:18:13
Opinie klientów dodomku.pl Spakowane tak perfekcyjnie, ze bomba by nie uszkodziła słoiczków:-) , 2020-11-28 12:01:03
Opinie klientów dodomku.pl Super, polecam! Szybko i starannie ! , 2020-11-28 11:06:46
Opinie klientów dodomku.pl Niby wszystko ok, ale za poprzednie zamówienie/ zwrotu za zmęczone pieczarki mimo obietnicy nie było/ Pozdrawiam to drobiazg. , 2020-11-28 11:02:44
Opinie klientów dodomku.pl Pracownik nie chetnie przyniusl paczke pierw zadzwonil domofonem by ktos zeszedl odebrac ja ale nie mial kto bo tam mieszkaja 2 starsze osoby w bloku i wyniusl ale bardzo nie chetnie , 2020-11-28 10:14:50
Opinie klientów dodomku.pl Świetny kontakt. Szybka dostawa za granicę. Polecam :))) , 2020-11-28 08:35:26
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, towar zapakowany starannie w całości dotarł w uzgodnionym terminie .Dzięki :) , 2020-11-28 07:41:03
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniale. , 2020-11-28 07:17:04
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5