Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 18002 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 18002 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana byle jak.Nabiał w paczce rzucony luzem (mleko, kefir w butelkach nie w kartonie) nie ofoliowane no cud, że się nie wylało( już tak było w poprzednich dostawach). Ale wszystko przebiły owoce ( gruszki), które były całe czarne, zgniłe.To jest szczyt bezczelności żeby wysyłać taki towar. Przecież to widać przez folię że są czarne (czyli zgniłe) a nie zielone lub czerwone. Co osoba pakująca tego nie widziała? , 2024-05-22 12:34:07
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle usluga zrealizowana perfekcyjnie.Art.spakowane bardzo dobrze i zabezpieczone na czas podróży.Wysyłka i dostawa w ciągu 24 godzin.-Polecam . , 2024-05-22 05:49:42
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dobrze spakowana. Zamówienie szybko zrealizowane. , 2024-05-21 16:48:29
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2024-05-21 15:11:22
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie. , 2024-05-21 14:36:57
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję :) , 2024-05-21 13:46:36
Opinie klientów dodomku.pl Drugie z tego samego dnia zakupy, zatem moja opinia jest o ich identyczna, bo jestem bardzo zadowolona. Obsługa klienta i współpraca z Panią M. Fisch - świetna. Kontakt zarówno e-mailowy jak i telefoniczny bez zarzutu. , 2024-05-21 13:46:18
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zakupy, z których jestem bardzo zadowolona. Obsługa klienta i współpraca z Panią M. Fisch - świetna. Kontakt zarówno e-mailowy jak i telefoniczny bez zarzutu. , 2024-05-21 13:45:22
Opinie klientów dodomku.pl polecam , 2024-05-20 10:45:36
Opinie klientów dodomku.pl Jestem pełna podziwu dla osoby która pakowała moją przesyłkę była wprost przepięknie zapakowana, zadbano nawet o najdrobniejsze szczegóły...mój ogromny szacunek dla Państwa. Jestem Wam Kochani jak zawsze bardzo wdzięczna i z całego serca dziękuję. Pozdrawiam cieplutko :) , 2024-05-20 03:13:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodnie z zamówieniem. Opakowanie zgodnie z komentarzem. Polecam DoDomku. , 2024-05-19 08:56:21
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniala obsluga.Sklep i towary godne polecenia . , 2024-05-18 13:17:33
Opinie klientów dodomku.pl Obsługa klienta i współpraca z nim, jak zawsze świetna i sprawna. Duży wybór produktów, duża pomoc z tymi zakupami w mojej sytuacji. Zakupy były zapakowane i zabezpieczone SUPER...pięknie, ale niestety jedna paczka z krokietami była uszkodzona ... być może zapakowana z niezauważonym uszkodzeniem, przy tak szybkiej obsłudze i podejrzewam, że i również zapracowaniu pracowników. Zawsze mogę polecić ten świetny sklep. Pozdrawiam serdecznie Pana szefa i cały zespół pracujący. , 2024-05-18 11:44:26
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie zapakowane i dostarczone błyskawicznie. Jesteście super! , 2024-05-18 10:35:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak za każdym razem piękne zapakowane, profesjonalna i miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam wszystkim gorąco !!!! , 2024-05-17 19:53:28
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku,jak najlepszym. , 2024-05-17 15:35:30
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja,świetnie zapakowane! Dziękuję bardzo!!! I polecam wszystkim ten sklep!!! , 2024-05-17 11:35:32
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze super i na czas, bardzo dobrze zapakowane i świetnej jakości. Korzystam regularnie. , 2024-05-17 11:26:38
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa dostawa i wszystko perfekcyjnie opakowane ️ dziękuję! , 2024-05-17 08:18:26
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-05-16 22:15:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-05-16 21:20:44
Opinie klientów dodomku.pl Super ? , 2024-05-16 13:17:30
Opinie klientów dodomku.pl Już bodaj piąty raz korzystam z zakupów u Państwa.Będac na wózku,szczególnie DOCENIAM!! I NIE PIERWSZY RAZ OCENIAM USŁUGĘ JAKO PERFEKCYJNĄ!!! PANU KURIEROWI NALEŻY SIĘ INDYWIDUALNIE SZCZEGÓLNY SZACUNEK ! , 2024-05-15 12:06:49
Opinie klientów dodomku.pl Juz drugi raz zamawiam do Niemiec jedzonko dla 7mies corki, wszystko idealnie zapakowane, dostarczone bardzo szybko. Polecam , 2024-05-15 11:25:12
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze pełen profesjonalizm , 2024-05-14 12:53:24
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-05-24
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5