Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 17882 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 17882 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam już zamówienie uzupełniające. Pozdrawiam. , 2024-04-15 11:16:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony , 2024-04-15 10:23:06
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze ok , 2024-04-15 10:04:02
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziekuje.Wspaniala obsluga.Dobra robota.Wszystko super!Jedzonko znakomite. , 2024-04-14 13:30:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty są świetne ale to nie moja paczka. , 2024-04-13 14:52:04
Opinie klientów dodomku.pl Bezproblemowe zamówienie. Towar świetnie zapakowany. Błyskawiczna dostawa! , 2024-04-12 21:40:16
Opinie klientów dodomku.pl Mieszkam za granicą i jestem bardzo zadowolona 5 gwiazdek . , 2024-04-12 18:29:36
Opinie klientów dodomku.pl Kawa super,dostawa EXPRES!!! , 2024-04-12 14:07:23
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję za kolejną perfekcyjną przesyłkę. Wszystko świeże i perfekcyjnie zapakowane. , 2024-04-12 00:14:05
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2024-04-11 12:21:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty zgodne z tym co na stronie, produkty przyszły dobrze zapakowane, Bardzo szybka realizacja zamówienia, Jak najbardziej polecam, usługa dobrze sprawdzi się w miejscach gdzie nie ma większość firm Food delivery. , 2024-04-11 08:54:11
Opinie klientów dodomku.pl Świetny sklep, świetna obsługa klienta, żaden problem czy pytanie, nie pozostaje bez odpowiedzi i rozwiązania. Bezproblemowa współdziałanie i kontakt z klientem, a pakowanie zakupów jak zawsze perfekcyjne. , 2024-04-10 19:46:12
Opinie klientów dodomku.pl Dobry kontakt ze sklepem wszystko jest co było zamówione ładnie opakoane , 2024-04-10 15:53:25
Opinie klientów dodomku.pl Paczka przyszła bardzo szybko. Starannie i bezpiecznie zapakowana. Nie mam zastrzeżeń. Polecam , 2024-04-10 13:25:18
Opinie klientów dodomku.pl Najlepsi, towar zapakowany jak należy, ekspresowa wysyłka. Polecam! , 2024-04-10 11:10:47
Opinie klientów dodomku.pl Zastrzeżenie mam co do kuriera,który twierdził, że był, a go nie było, bo cały dzień ktoś był w domu. Produkty dotarły na drugi dzień ( a przecież były tam produkty mleczne. Banany dotarły trochę poobijane. , 2024-04-10 08:08:26
Opinie klientów dodomku.pl Super, szybko, rzetelnie polecam , 2024-04-09 21:42:40
Opinie klientów dodomku.pl wszystko super , 2024-04-09 20:09:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-04-09 17:59:32
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła w bardzo dobrym stanie, kurier dostarczył do ręki z uśmiechem. Nie podoba mi się płatność przez tpay. Nie korzystam z żadnych systemów płatniczych. Powinien być wybór, system płatniczy lub bezpośredni przelew. Będę płacić kartą. , 2024-04-09 17:13:28
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem niestety zapakowane było niedbale zwłaszcza nabiał.Mleko w butelce bez folii i część wylała się na kiełbasy. Wszystko trzeba było myć. A najlepsze to, że jeden serek wiejski przyszedł bez denka( myślałam, że oderwało go w transporcie ale było zafoliowane i denka w środku nie było). To jest szczyt chamstwa, przecież osoba pakująca widziała, , 2024-04-09 16:49:35
że serek jest uszkodzony a mimo to zapakowała go. Ostatnio co dostawa to serki wiejskie są uszkodzone. 2024-04-09 17:09:50
Opinie klientów dodomku.pl SZYBKO I SPRAWNIE ZOSTAŁAM OBSŁUŻONA. POLECAM. , 2024-04-09 13:19:08
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dziękuję za miłą obsługę. , 2024-04-08 21:24:42
Opinie klientów dodomku.pl Z całego serca dziękuję za wspaniałą obsługę, za każdym razem miło się tu wraca :) Polecam Wszystkim to wspaniałe miejsce. Pozdrawiam cieplutko :) , 2024-04-08 02:13:05
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuemy serdecznie za wsparcie, dobrą komunikację, jesteśmy bardzo zadowoleni! , 2024-04-05 16:43:12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-17
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5