Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 11965 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 11965 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybką dostawą, prawidłowo zapakowane, chroniące przed zniszczeniem. Polecam , 2021-04-10 14:59:57
Opinie klientów dodomku.pl zajebiście, perfekt , 2021-04-10 14:35:01
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Polecam to już kolejne moje zakupy i na pewno nie ostatnie . , 2021-04-10 13:37:27
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku. Dostawa na czas. , 2021-04-10 12:16:24
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze mam pelna satysfakacje z z kazdym elelmentem zamowienia tj. produktow, sposobu ich opakowania i czasu dostawy. Serdecznie polecam te solidna firme. , 2021-04-10 11:16:50
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo solidna firma. Zamówienie dostarczone na drugi koniec Polski w ciągu 24 godzin. Rodzice byli zachwyceni. Wszystko spakowane bardzo starannie i dobrze zabezpieczone. Warzywa świeżutkie a pomidory bez nawet najmniejszego wgniecenia. Zawartość i daty ważności całkowicie zgodna z zamówieniem. Kurier bardzo miły. Polecam w 1000 %. Napewno będę sama też częściej korzystać. , 2021-04-10 10:29:00
Opinie klientów dodomku.pl Zamówiony towar już na drugi dzień został dostarczony ,solidnie zapakowany i zabezpieczony przed stłuczeniem (słoiczki) , 2021-04-09 20:43:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, szybka wysyłka, żadnych problemów. , 2021-04-09 20:29:11
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko profesjonalnie! Polecam! , 2021-04-09 19:24:15
Opinie klientów dodomku.pl bardzo polecam, zakup oraz wysylka barxzo sprawna. towar dotar w idealnym stanie, a byly to owoce. , 2021-04-09 18:24:33
Opinie klientów dodomku.pl Już kolejny raz wszystko perfekcyjnie. W trzy dni dostawa do Italii. Idealnie zapakowane i schłodzone. Polecam wszystkim. , 2021-04-09 17:03:43
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiam i do Polski i do Danii. Zawsze wszystko super , 2021-04-09 14:23:13
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja. Towar super zapakowany, świetnej jakości, dostarczony na drugi koniec Polski w ciągu doby. , 2021-04-09 11:39:03
Opinie klientów dodomku.pl Świetna firma szybko wysokiej jakości dostawa punktualna jak w zegarku , 2021-04-09 10:40:59
Opinie klientów dodomku.pl b.szybka dostawa,wszystko spakowane bardzo starannie,warzywa świeże,wszystko ok , 2021-04-09 10:24:20
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2021-04-09 07:50:31
Opinie klientów dodomku.pl Towar najwyższej jakości. Spakowany idealne. , 2021-04-09 07:38:04
Opinie klientów dodomku.pl Tym razem zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bez poślizgu. Towar doszedł w całości, porządnie zapakowany. Warzywa i owoce dość świeże. , 2021-04-09 06:55:11
Opinie klientów dodomku.pl mama byla zachwycona. wszystko sie udalo produkty dobrej jakosci . zamowie ponownie za tydzien , 2021-04-09 06:05:31
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko sprawnie I wdg. instrukcji o ktore poprosilam. Polecam w 200% , 2021-04-09 01:21:54
Opinie klientów dodomku.pl Produkty /szklo/ zabezpieczone idealnie. , 2021-04-09 00:10:59
Opinie klientów dodomku.pl Super szybką dostawa polecam , 2021-04-08 23:33:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia , 2021-04-08 22:07:20
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupow . , 2021-04-08 22:01:35
Wszystko bylo starranie zapakowane jestem bardzo zadowolona z zakupow 2021-04-09 12:23:00
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok jak zawsze , 2021-04-08 21:59:57
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-04-13
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5