Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 9841 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 9841 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Zamowienie zrealizowane i zapakowane perfekcyjnie! Na pewno będę częstym klientem:) , 2020-10-28 01:36:37
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowonona, bardzo dobra komunikacja, szybki czas realizacji. Bardzo dobra firma. Polecam!!! , 2020-10-28 00:27:19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo jestem zadowolona. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Dziękuję. Polecam wszystkim sklep. , 2020-10-27 23:06:07
Opinie klientów dodomku.pl WZOROWO- Bardzo starannie zapakowane! Chemia dodatkowo w porządnych workach, a nabiał dotarł w idealnie schłodzonych warunkach dzięki wkładom lodowym w postaci butelek wody - super patent! Bardzo dziękuję za błyskawiczną dostawę! Gdyby nie Państwa usługa, umarlibyśmy z głodu! Nikt poza Wami nie dostarcza na nasze peryferie! , 2020-10-27 21:43:33
Opinie klientów dodomku.pl Dopiero drugie moje zakupy ale ocena super. Przystępne ceny, świetne opakowanie i towar doręczony na czas. , 2020-10-27 21:17:02
Opinie klientów dodomku.pl Dziś dostarczono mi zamówiony towar w dwóch dużych paczkach. Obydwie paczki bardzo starannie zapakowane i oklejone tasmą. Zakupy starannie opakowane i odpowiednio poukładane. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Dziękuję. , 2020-10-27 21:03:02
Opinie klientów dodomku.pl wszystko sprawnie i bardzo szybko , 2020-10-27 21:00:37
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybką dostawę. Zapakowano produkty bardzo starannie, nie ucierpiały mimo odbycia bardzo długiej drogi. , 2020-10-27 20:53:05
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa szybka, jestem zadowolona z usługi , 2020-10-27 20:03:48
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie - kolejne zresztą - zrealizowane bez żadnych komplikacji, dostarczone produkty zgodne z opisem na stronie, profesjonalnie zpakowana paczka. 5 / 5 gwiazdek ! Polecam ! , 2020-10-27 19:12:39
Opinie klientów dodomku.pl Nie wiem, który to już raz, ale znowu bez żadnych zastrzeżeń. Wszystko dostarczone przez kulturalnego dostawcę we wskazanym czasie, dobrze zabezpieczone. , 2020-10-27 17:57:35
Opinie klientów dodomku.pl Klient traktowany wzorowo. , 2020-10-27 17:52:44
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona. Błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam! , 2020-10-27 17:43:12
Opinie klientów dodomku.pl Jestem pod ogromnym wrażeniem, bardzo dziekuję 3 , 2020-10-27 17:17:29
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z tempa i jakości dostawy:) , 2020-10-27 14:03:40
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie rzeczy bardzo dobrej jakości,z długim terminem ważności,profesjonalnie zapakowane.Jestem zachwycona. , 2020-10-27 11:42:08
Opinie klientów dodomku.pl Paczka super opakowana, w środku towar zabezpieczony przed uszkodzeniem. , 2020-10-27 11:35:50
Opinie klientów dodomku.pl Swietne ceny, paczkę zamówiłam w sobotę wieczorem, a w poniedziałek w okolicach południa już była u mnie. Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zakupów. , 2020-10-27 10:54:05
Opinie klientów dodomku.pl super , 2020-10-27 10:37:29
Opinie klientów dodomku.pl genialny sklep , 2020-10-27 09:52:14
Opinie klientów dodomku.pl Chyba zostanę stałą i częstą klientką dodomku.pl. To jest fantastyczne, można robić świadome zakupy w sklepie wirtualnym tak, jakby sie było na żywo, tzn jest opis produktu, waga, data ważności... rewelka , 2020-10-27 08:34:59
Opinie klientów dodomku.pl Duże zamówienie starannie zapakowane, produkty chłodzone z wchadem chłodzącym, produkty podatne na pęknięcia zabezpieczone folia. Zamówienie dostarczone bardzo szybko, dzień wcześniej niż przewidywano. Rewelacja , 2020-10-27 08:13:17
Opinie klientów dodomku.pl towar zgodny z opisem, perfekcyjnie zapakowany. Jestem usatysfakcjonowaną stałą klientką. Dziękuję. , 2020-10-27 08:00:08
Opinie klientów dodomku.pl Zamawiam w Do Domku od lat. Jak zawsze - wszystko perfekcyjnie zapakowane. Bardzo dziękuję. , 2020-10-27 07:46:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, bieżące informację o kolejnych etapach zamówienia. Napewno będę u Państwa często zamawiać zakupy , 2020-10-27 06:54:00
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2020-10-30
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5