Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 15772 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15772 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, szybka dostawa, towar dobrej jakości. , 2023-02-04 12:09:44
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz zamowilam dostawe do Barcelony w Hiszpanii i jestem super zadowolona. Wszystko zapakowane szczelnie, nic nie uszkodzone. Najwiekszy plus to taki ze moge teraz zamawiac w cenach polskich i nie przeplacac w lokalnych polskich sklepach gdzie wszystko jest 4 razy drozsze. Cena dostawy rowniez bardzo dobra. Dziekuje! Bede zamawiac dalej :) , 2023-02-04 11:48:33
Opinie klientów dodomku.pl Z całego serca dziękuję za miłą obsługę, wszystko tu jest na bardzo wysokim poziomie i to sprawia że zawsze z największą przyjemnością się tu wraca :) Dziękuję za zamianę na masełko, jestem bardzo zadowolona z pomysłu :) Cieplutko pozdrawiam. , 2023-02-03 19:47:58
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze szybko i bez zarzutu. , 2023-02-03 19:43:16
Opinie klientów dodomku.pl jestem zadowolona moge polecic dalej , 2023-02-03 15:02:58
Opinie klientów dodomku.pl To były moje drugie zakupy. Jestem bardzo zadowolona. Jutro będę znowu u Was kupować. J.T. , 2023-02-02 22:09:43
Opinie klientów dodomku.pl Jesteśmy bardzo zadowoleni, szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem i jeszcze pięknie zapakowane. Super , będziemy korzystać z Państwa usług. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie. , 2023-02-02 15:20:43
Opinie klientów dodomku.pl Pięknie zapakowana paczka dojechała bardzo szybko. Pan kurier niezwykle pomocny. Polecam wszystkim ten wspaniały sklep. Dziękuję bardzo :-) , 2023-02-02 15:11:12
Opinie klientów dodomku.pl Ten raz bliskawicznie szybko! Serdecznie dziękujemy! , 2023-02-02 14:49:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2023-02-01 19:12:54
Opinie klientów dodomku.pl OK , 2023-02-01 15:09:21
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze bez zastrzeżeń. , 2023-02-01 13:55:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, szybka dostawa, towar dobrej jakości. , 2023-02-01 11:04:55
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobrze zapakowane. , 2023-01-31 21:06:14
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło w idealnym stanie. Wszystkie produkty zostały doskonale i bardzo starannie zapakowane. , 2023-01-31 19:12:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko przyszło bardzo dobrze zapakowane. Wszystko się zgadza z zamówieniem. Polecam wszystkim. , 2023-01-31 17:41:52
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki wspaniałomyślności Pracowników Sklepu Do domku otrzymałam kompletne zamówienie pomimo że jednego artykułu wcześniej nie było na stanie :) Bardzo Wam za to Kochani dziękuję, jak zawsze jest tu miła obsługa i szybka dostawa. Jest to bardzo rzetelny sklep i polecam go wszystkim, a pakowanie przesyłek to najwyższa jakość. , 2023-01-31 17:26:48
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super, kurier sympatyczny, polecam , 2023-01-31 16:51:28
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. Szybka dostawa i wszystko tak jak w ofercie :) , 2023-01-31 16:01:51
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysylka,wszystko sie zgadza,solidny sklep. , 2023-01-31 14:40:31
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja! Jak dla mnie, bezcenne odkrycie... Profesjonalna komunikacja i wysokiej jakości staranność, aby spełnić oczekiwania klienta. Dzisiaj wg. mnie są to wyjątkowe, cenne walory. Znakomitej jakości towary (duży wybór), bardzo dobrze zapakowane (zabezpieczone) i wręcz błyskawiczna, terminowa dostawa do Niemiec. Jestem pod wrażeniem, jak wszystko super przebiegło. Cieszę się, że trafiłam dodomku :) Serdecznie dziękuję i gorąco wszystkim polecam. , 2023-01-31 14:34:36
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo zadowoleni, każdy produkt zapakowany z dbałością, wszystko dostarczone w stanie nienaruszonym. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecamy każdemu! , 2023-01-31 13:38:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2023-01-31 12:37:48
Opinie klientów dodomku.pl F , 2023-01-31 12:33:36
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2023-01-31 07:25:58
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2023-02-07
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5