Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 12746 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12746 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła bardzo szybko, kurier INPOST był już o godz. 11,30 co było moim wielkim zaskoczeniem bo DPD przywoziło paczki nawet o godz 20,00.Towar spakowany dobrze, nic się nie wylało nie zgniotło, ale niestety warzywa zwłaszcza ogórki gruntowe połowa była mokra, zgniła ( 10 ogórków na 2 kg), pomidory bardzo dojrzałe nadające się tylko na zupę ( 2 nadające się do wyrzucenia ). Reszta towaru w porządku. , 2021-08-05 14:41:15
Opinie klientów dodomku.pl Transakcja wzorowa. , 2021-08-05 14:26:36
Opinie klientów dodomku.pl super , 2021-08-05 11:00:50
Opinie klientów dodomku.pl Przesylka zapakowana solidnie, wszystko dotarlo nieuszkodzone w bajlepszym porzadku , 2021-08-05 09:33:07
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-08-05 09:01:11
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dotarła na czas. Produkty ładnie i starannie zapakowane , 2021-08-05 00:36:24
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja mojego zamówienia jest jak zwykle na najwyższym poziomie. Dziękuję. , 2021-08-04 20:59:13
Opinie klientów dodomku.pl Zamiana przewoźnika na INPOST to porażka, przesyłka krąży już od wczoraj (tj.3.08) po punktach INPOST i ciekawa jestem w jakim stanie do mnie dojdzie! , 2021-08-04 20:41:56
Opinie klientów dodomku.pl JAK ZWYKLE WSZYSTKO OK! , 2021-08-04 20:07:23
Opinie klientów dodomku.pl JAK ZWYKLE WSZYSTKO OK! , 2021-08-04 20:07:03
Opinie klientów dodomku.pl JAK ZWYKLE WSZYSTKO OK! , 2021-08-04 20:06:40
Opinie klientów dodomku.pl Czekałam od soboty do wtorku na realizację zamòwienia. To zbyt długo za to cenę. , 2021-08-04 18:18:33
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolony ,wszystko starannie zapakowane i dotarlo w idealnym stanie , mimo tak dalekiej drogi ( austria ) , dzieki !!! jestem pewny , ze macie nastepnego stalego klijenta !! , 2021-08-04 18:09:50
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok. , 2021-08-04 17:05:57
Dobrze zapakowane. nie mam uwag 2021-08-04 17:07:19
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowanie , 2021-08-04 13:16:49
Opinie klientów dodomku.pl Super. Godne polecenia , 2021-08-04 11:20:33
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale , 2021-08-04 10:47:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Polecam , 2021-08-04 09:41:35
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapezpieczona perfekcyjnie, , 2021-08-03 17:55:50
Opinie klientów dodomku.pl Zgodnie z terminem. Pełna fachowość i profesjonalizm. Polecam , 2021-08-03 17:07:01
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze fantastycznie , 2021-08-03 17:05:42
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniała , 2021-08-03 14:18:24
Opinie klientów dodomku.pl Wzorowo zapakowane, wszystkie produkty świeże . Bez zarzutu. , 2021-08-03 11:36:05
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt z obsługą. Produkty takie jak zamówiłam. Jestem bardzo zadowolona i skorzystam z przyjemnością z następnych zakupów. , 2021-08-03 09:14:26
Opinie klientów dodomku.pl To nie był mój pierwszy zakup i mogę tylko potwierdzić,że jestem bardzo zadowolona. Świetnie zapakowane produkty,szybka dostawa. Polecam z całą odpowiedzialnością za słowa. Oby tak dalej! , 2021-08-02 21:50:59
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-08-09
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5