Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 6011 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6011 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Paczka przyszła z zawartością zgodnie z zamówieniem,porządnie zapakowana wszystko było OK.Zamówienie z realizowane na 10 tkę.Bez zarzutu , 2019-08-21 15:06:04
Opinie klientów dodomku.pl Jak Zwolle super bardzo dziekuje , 2019-08-21 14:51:14
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybką wysyłkę i za staranne spakowanie produktów wszystko doszło idealnie zapakowane , 2019-08-21 12:52:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. Starannie zapakowane. Daty ważności zgodne z opisem. , 2019-08-21 12:52:21
Opinie klientów dodomku.pl Bez zastrzeżeń, co się rzadko zdarza. , 2019-08-21 11:18:57
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalizm obsługi i dostawy produktu i oczywiście zgodność towaru z opisem.Jakość i cena pierwsza klasa.Polecam w 100 %
, 2019-08-21 09:35:04
Opinie klientów dodomku.pl Na kilkanaście produktów w kartonie jedno opakowanie było wgniecione, ale nie pękło. Ogółem paczka dobrze zabezpieczona. , 2019-08-21 09:04:42
Opinie klientów dodomku.pl szybko i na temat plus dwa gratisy :) , 2019-08-20 19:30:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2019-08-20 17:15:40
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa super paczka kompletna. Kurier bardzo mily. Dziekuje i pozdrawiam , 2019-08-20 15:48:10
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Polecam. , 2019-08-20 15:06:07
Opinie klientów dodomku.pl mimo perfekcyjnego zapakowania sokow wjednej zgrzewce byly odkrecone 3 buteleczki i ich cala zawartosc byla rozlana, lecz pozatym wszystko super skorzystam napewno jeszcze nie raz. , 2019-08-19 15:36:43
Opinie klientów dodomku.pl Super obsługa i dodatkowo gratisy , 2019-08-19 14:43:08
Opinie klientów dodomku.pl 5 zniszczonych produktow do śmieci, można być to lepiej pakowac !!!! , 2019-08-19 13:58:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty były świetne zapakowane dotarły bez żadnych uszkodzeń. , 2019-08-19 12:58:33
Opinie klientów dodomku.pl Niestety paczka dotarła zamówieniem innego klienta, ale z moją listą zamówionych produktów. Dodzwonić się nie można, bo nikt nie odbiera telefonu. , 2019-08-18 14:06:30
Opinie klientów dodomku.pl To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i raczej nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, ekspresowej realizacji zamówienia i bardzo dziękuję za gratisy jakie znalazły się w paczce. , 2019-08-18 12:39:44
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dostarczona w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia - szybko, sprawnie. Zakupy świetnie zapakowane. , 2019-08-18 09:51:47
Opinie klientów dodomku.pl Najlepszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałam doczynienia. Przesyłka dotarła przed upływem 24h i to w sobotę. Polecam wszystkim! , 2019-08-17 22:13:37
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa.
Zakupy świetnie zabezpieczone przed stłuczeniem. Gorąco polecam,
, 2019-08-17 20:08:57
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, produkty solidnie zabezpieczone przed uszkodzeniem. Polecam!!! , 2019-08-17 17:07:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze i szybko , 2019-08-17 09:00:26
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko starannie zapakowane brak tylko gratisów, szybka dostawa , 2019-08-16 22:13:10
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zabezpieczone produkty i szybka wysyłka , 2019-08-16 18:23:49
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK ! , 2019-08-16 15:30:41
koszyk z zakupami
zwiń koszyk