Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 15387 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15387 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniały sklep.Z wielką radością robię zakupy.Wiem że mogę liczyć na wspaniałego Pana Andrzeja który mi pomoże. Nam ludziom starszym schorowanym taka pomoc to złoto. Pozdrawiam. , 2022-12-05 22:12:04
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2022-12-05 18:33:10
Opinie klientów dodomku.pl Pan Kurier PIERWSZA KLASA!!! Rozumiał, że mleczko mleko nam się kończy i przyjechał wcześniej niż miał zaplanowane!!!!! 3 , 2022-12-05 17:52:11
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona pierwszy raz korzystałam z takiej usługi i na pewno jeszcze skorzystam , 2022-12-05 16:49:46
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze zapakowane , 2022-12-05 16:31:35
Opinie klientów dodomku.pl polecam , 2022-12-05 14:42:03
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie zrealizowane szybko, wszystko zgodne , 2022-12-05 12:27:20
Opinie klientów dodomku.pl Polecam sklep z czystym sumieniem. Produkty w dobrych cenach, szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. , 2022-12-05 11:25:23
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle ok, sklep godny polecenia , 2022-12-04 16:08:05
Opinie klientów dodomku.pl oczywiscie paczka doszla w ciagu 24 godz. wszystko super zapakowane i swieze, dziekuje , 2022-12-04 01:42:59
Opinie klientów dodomku.pl NIE WIEM KTO PRACUJE W TEJ FIRMIE!!!!!!!!!! ROBICIE MEGA PACZKI I JA MUSZĘ TARGAĆ NA DRUGIE PIĘTRO!!! BO ZNÓW ZOSTAŁA NA PARTERZE!!!! TERAZ PACZKĘ O WADZE 6 KG PODZIELĘ NA DWIE!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!11 , 2022-12-03 16:14:58
STRASZNE /PISAŁAM W KOMENTARZU O EWENTUALNYM PODZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2022-12-03 16:17:55
O I WEZMĘ ZA POBRANIEM!!! O TO BĘDZIE ROZWIĄZANIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 2022-12-03 16:19:21
Opinie klientów dodomku.pl Cóż od lat to samo - super firma, wspaniałe produkty, szybka realizacja i świetnie zapakowane. Pozdrawiam , 2022-12-03 14:26:40
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekcyjnie! Kolejne (na pewno nie ostatnie) udane zakupy :) , 2022-12-03 10:06:41
Opinie klientów dodomku.pl szczerze polecam, wszystko na najwyższym poziomie: duży asortyment ,przygotowanie i zapakowanie towaru bardzo bezpiecznie i starannie , szybka dostawa, brawo dla całej załogi oraz przewoznika UPS , oby tak dalej, pozdrawiam , 2022-12-03 01:29:01
Opinie klientów dodomku.pl Zamiast sosu bolońskiego dawtona, dostałem sos do spaghetti. Być może jest zmiana etykiet. Na szczęście nie miało to dla mnie większego znaczenia. , 2022-12-02 18:56:36
Opinie klientów dodomku.pl Artykuły zamówione zostały doręczone ale kto do i tak ciężkiej paczki wymyślił żeby włożyć jeszcze jako bonus 3 butelki wody? Po co? Ledwo doniosłem to do domu Moim zdaniem słabo to wyszło... , 2022-12-02 18:23:10
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy w dodomku bardzo mi się podobają. Szybka dostawa, dobry towar. Polecam klientom , 2022-12-02 18:14:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-12-02 16:38:03
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko perfekcyjne, szybka dostawa.Polecam , 2022-12-02 14:59:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze. Szybka dostawa. , 2022-12-02 13:44:43
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowana paczka. Szybka dostawa , 2022-12-02 13:37:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-12-02 12:01:30
Opinie klientów dodomku.pl Szybko,sprawnie i solidnie,polecam. , 2022-12-02 10:21:30
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia , 2022-12-02 10:03:35
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Szybko , sprawnie. , 2022-12-02 07:05:49
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5