Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 15068 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15068 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Z serca dziękuję, zawsze wszystko na wysokim poziomie :) , 2022-10-07 20:12:52
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa w terminie, wszystko dobrze zapakowane. , 2022-10-07 17:38:58
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze - szybka dostawa i dobrze spakowane kartony. Dziękuję :) , 2022-10-07 12:07:34
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka nie dotarła pod wskazany adres , 2022-10-06 22:43:13
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana. Produkty dotarły w nienaruszonym stanie. Bardzo polecam. , 2022-10-06 16:20:19
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z każdeej przesyłki.Towar super .Dziękuję bardzo PanuAndrzejowi za pomoc.Pozdrawiam wszystkich pracowników tego sklepu. , 2022-10-06 14:55:10
Opinie klientów dodomku.pl Jedzonko smaczne, świeże, pychotka. Paczka ładnie, starannie i elegancko spakowane. Dobrze zabezpieczone i schłodzone produkty. Wielkie, gorące podziękowania osobom, które pakowały moją przesyłkę. Gorąco pozdrawiam. , 2022-10-06 14:09:35
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcja ! Szybko. Sprawnie . Produkty bezpiecznie i starannie spakowane. , 2022-10-06 11:25:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-10-06 11:04:13
Opinie klientów dodomku.pl Super. , 2022-10-06 08:48:28
Opinie klientów dodomku.pl zamowienie bylo kompletne mila i pomocna obsluga , 2022-10-05 20:14:23
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK + rewelacyjne spakowanie! ----- litrowy pojemnik śledzi pękł podczas podróży, ale że został też dodatkowo zapakowany w mocną, szczelnie zgrzaną folię więc ani kropelka zalewy nie wylała się na zewnątrz. Dziękuję :) , 2022-10-05 19:09:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-10-05 13:48:12
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa perfekcyjny Kurier , 2022-10-05 11:02:49
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze zapakowane ! Dojechalo bez zadneko problemu do Francji , 2022-10-05 09:39:32
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobrze,pomysłowo zapakowane,szybko wysłane! , 2022-10-04 22:26:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. , 2022-10-04 15:38:17
Opinie klientów dodomku.pl Kolejne zamówienie, z którego jestem bardzo zadowolona. , 2022-10-04 14:17:21
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze pełen profesjonalizm. Najlepszy sklep online. , 2022-10-04 11:55:39
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2022-10-04 11:19:13
Opinie klientów dodomku.pl Super produkt , 2022-10-04 10:20:36
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. Należałoby jednak podać odbiorcy,np. przez SMS, przedział czasu w jakim nastąpi dostawa: np.14.00-16.00. , 2022-10-03 21:23:07
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zamówienia. Szybka dostawa. Produkty bardzo dobrze zapakowane. W prawdzie jedno jajko dotarło stłuczone i rozlane, ale jak na długą podróż, to jest minimalny uszczerbek. , 2022-10-03 19:38:58
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była dobrze spakowana jestem zadowolona , 2022-10-03 18:36:47
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze perfekcyjnie !! dostawa do Włoch bardzo szybko, dziękuję ! gorąco polecam ! , 2022-10-03 15:09:04
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2022-10-11
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5