Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 5791 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5791 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wielkie,cieplutkie dziękuję za spakowanie i doręczenie przesyłki.Wdzięczność wszystkim osobom,które zajmowały się kompletowaniem paczki.Starannie,ładnie,elegancko.Szybka realizacja zamówienia.Bardzo dziękuję. , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Dobrze zabezpieczone. Wszystko ok. Polecam , 2019-07-17
Opinie klientów dodomku.pl Zamawialam pierwszy raz z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko na czas i bardzo mili dostawcy. Polecam i bede korzystac czesciej. Dziekuje za super serwis. , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Otrzymałam przesyłkę, dostałam maila że mogę zapłacić kartą, niestety takiej możliwości nie było, dobrze że teściowa miała pieniądze przy sobie! , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Nie było dobrze zabezpieczone i slkukly się 4 słoiki. Reklamacja wysłana.
Chociaż tyle, że zostały spakowane gratisy, bo w ostatnim zamówieniu były na liście, a nie było w pudle.
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszytsko super, Zamówienie doszło w 2 dni :)
Polecam
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka, paczka idealnie zapakowana , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje,paczka dotarła.Miłe chłopaki z Ukrainy,żalmi ich powinni mieć wózki do transportu towaru. , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Szybko. Megaszybko
Polecam !!
Dziękuję i pozdrawiam
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Straszna lipa, składasz zamówienie dostajesz zamówienie następnie informacje o nadpłacie?? dziwne - kiedy dostajesz paczke z twoim zamówieniem okazuje się że brak jednego produktu. Po wysłaniu maila dostajesz informacje że była nadpłata bo nie mieliśmy tego produktu:) i dlatego była nadpłata hahaha Nikt wcześniej cie nie poinformuje że czegoś nie dostaniesz. Po prostu dostaniesz informacje o zwrocie jakiejś kwoty następnie dostaniesz paczke w której brakuje produktów które zamówiłeś - bardzo średnio to działa ! Dostawa też trwa długo 3 dni a miejsce zamieszkania od firmy do domku to około dwudziestu kilku kilometrów:) , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka ekspresowa i dziękuję bardzo ślicznie za gratisik.
Polecam!
, 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! dziękuję :) , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Uwielbiam robić zakupy w dodomku.pl . Zamówione produkty trafiają do mnie w 24h. Kurier DPD - znakomity. Wiem, kiedy się go spodziewać. POLECAM , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Super, szybko, polecam , 2019-07-16
Opinie klientów dodomku.pl Profesjonalne podejście do klienta.
Ekspresowa realizacja.
Polecam.
, 2019-07-15
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny niezawiodłam się. Szybko i solidnie, polecam! , 2019-07-15
Opinie klientów dodomku.pl super sprawa, szybko i tanio, solidna firma. , 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze spakowana. Dostawa na czas. , 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl Po otworzeniu odebranej przeze mnie przesyłki, zobaczyłem w pudełku dostawczym ładnie zapakowane i ładnie ułożone wszystkie produkty.
Sklep 5 / 5 gwiazdek :)
, 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl paczka dostarczona bardzo szybko i solidnie spakowana. I jeszcze te gratisy które smakują mojemu synowi. polecam! , 2019-07-13
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo mile zaskoczona! Paczka jest wysłana za granicę, więc prosiłam o dodanie adresu do wysyłki innego niż polski i przyklejono mi dodatkową etykietę (paczka super zaklejona, opakowana, oznaczona i opisana). Wysyłka ekspresowa, wszystko sprawnie i bez problemu. Zawartość w stanie nienaruszonym. Polecam bez wahania. , 2019-07-12
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami----W DWÓCH SŁOWACH--GORĄCO POLECAM!!!!
, 2019-07-12
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok , polecam , 2019-07-12
Opinie klientów dodomku.pl wszystko bardzo dobze opakowane,polecam!!! , 2019-07-12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. jak zawsze :) , 2019-07-12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk