Opinie klientów

Ocena 4.8 / 5
Na podstawie: 12451 opinii

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12451 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle perfekto , 2021-06-12 08:33:31
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona. Niestety firma przewozowa musiała nią rzucać i 2 słoiki nie wytrzymały i ich zawartość sie wylała co uszkodziło kilka produktów. Ale nie jest to wina przedsiębiorstwa Dodomku.pl bo naprawdę wszystko było bardzo starannie zapakowane. Kurier UPS nie jest godny. Paczki są rzucane i moja doszła w stanie uszkodzonym. , 2021-06-12 07:09:27
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super! , 2021-06-12 03:11:08
Opinie klientów dodomku.pl super towar, dostawa, , 2021-06-11 22:47:19
Opinie klientów dodomku.pl Nie kapletny adres na przesyłce gdzie kurier miał problem z doręczenie A ja nie słyszałam telefonu jak dzwonił bo usypialam dziecko lecz mógł się spytać sasiadow6 , 2021-06-11 20:42:51
Opinie klientów dodomku.pl Elegancko jak zawsze , 2021-06-11 17:35:40
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa była już na drugi dzień. Dokładnie zapakowane. Polecam. , 2021-06-11 15:38:43
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz dokonałem zakupu w dodomku.pl i jestem mile zaskoczony, nie tylko satysfakcjonującym towarem, ale sprawną realizacją zamówienia. Dziękuję i pozdrawiam , 2021-06-11 14:12:11
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje dostawa szybka Milan obsluga kurier z UPS mily grzeczny dostawa do domu uprzedzony telefonicznie 10 minute wczesniej dodatkowa woda kristal Dziekuje do domku !!!! Zapakowane solidnie wszystko z listy bez zadnych niemilych niespodzianek. DO DOMKU SUPER SKLEP !!!! UPS DOSTAWA W TERMINIE !!!! , 2021-06-11 13:51:29
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze perfekt , 2021-06-11 09:47:26
Opinie klientów dodomku.pl Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. POLECAM!! , 2021-06-11 07:28:57
Opinie klientów dodomku.pl Prawie wszystko dotarło w całości, jedynie jak zwykle jogurt naturalny wyciekł do torebki foliowej choć nie był uszkodzony tylko otwarty na górze ( otwarte wieczko do połowy). Mam wrażenie, że pakujący zrobił to celowo. Za każdym razem co złożę zamówienie to jogurt naturalny jest zniszczony (albo kubek pięknie przecięty wzdłuż albo jest otwarty tak jak dzisiaj) Brak słów. , 2021-06-10 19:16:55
Opinie klientów dodomku.pl Super !!!bardzo polecam , 2021-06-10 17:12:40
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła szybko, wszystko byli jak należy . , 2021-06-10 16:51:15
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo perfekcyjna dostawa , 2021-06-10 16:40:05
Opinie klientów dodomku.pl Po raz pierwszy zamawialem u Was i jestem bardzo zadowolony. Szybko i wygodnie, wszystko sie zgadza co do sztuki. No a sposob zapakowania i zabezpieczenia produktow perfekcyjny, sloiki w stanie idealnym. Jedyny minusik to odrobine wysokie ceny, ale generalnie sklep zdecydowanie godny polecenia. , 2021-06-10 16:35:13
Opinie klientów dodomku.pl Produkty zapakowane perfekcyjnie !!! , 2021-06-10 16:16:28
Produkty zapakowane perfekcyjnie.Kurier bardzo mily. Wkrotce zloze nastepne zamowienie. Pozdrawiam serdecznie 2021-06-10 16:24:01
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep. Bardzo szybka dostawa zaopatrzenie doskonałe. , 2021-06-10 16:15:55
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie Serdecznie polecam! , 2021-06-10 16:12:30
Opinie klientów dodomku.pl Paczka perfekcyjna,swietnie zapakowana wszystko na miejscu.Kurier nawalil 10 dni na swieze produkty . Wszystko co bylo swieze jest do wyrzucenia niestety. raeszta produktow jest ok. Kurier powinien byl dostarczyc w 3 dni , 2021-06-10 14:20:43
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja, profesjonalnie zapakowane, wszystko świeże, przesyłka dotarła na drugi dzień od momentu zamówienia, polecam. , 2021-06-10 11:50:36
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze wszystko w idealnym stanie, zapakowane bezpiecznie i pracochłonnie ;) , 2021-06-10 09:41:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku. Porządnie zapakowana paczka. Żadnych uszkodzeń w transporcie. , 2021-06-10 07:52:52
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2021-06-09 21:17:03
Opinie klientów dodomku.pl Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. , 2021-06-09 20:13:15
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-06-15
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5