Kühne Ocet Winny z białego wina, wytworny
Czy warto kupić produkt Ocet winny z białego wina. 6% kwasowości marki Kühne?
Jak powstał produkt Ocet winny z białego wina. 6% kwasowości firmy Kühne - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
ocet winny z białego wina, przeciwutleniacz: pirosiarczyn potasu
Wartości odżywcze (%) | na 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 115 kJ/27 kcal |
Tłuszcz | <0,1 g |
- Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 1,0 g |
- Cukry | <0,1 g |
Błonnik | <0,1 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0 g |
Dwutlenek siarki / siarczyny : | Zawiera |
Producent marki Kühne opisuje Ocet winny z białego wina. 6% kwasowości tak:
inne produkty w kategorii ocet