Octim Ocet jabłkowy z polskich jabłek, bez konserwantów 6% kwasowości
Czy warto kupić produkt Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany marki Octim?
Wartości odżywcze (%) | w 100 ml |
---|---|
Wartość energetyczna: | 96 kJ / 22 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 1 g |
w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0 g |
Producent marki Octim opisuje Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany tak:
Jak nasi klienci oceniają jakość wyrobu Ocet jabłkowy 6% kwasowości powstały w procesie fermentacji wina jabłkowego. Produkt pasteryzowany firmy Octim? Czy możesz polegać na tych opiniach? Gusta klientów są różne, ale co ważne - w sklepie dodomku.pl opinie o produktach wystawiać mogą tylko osoby, które dany produkt kupiły, co sprawia, że są to opinie wiarygodne.
Jak dodać opinię?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5
Na podstawie 1 oceny.
inne produkty w kategorii ocet