Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Kajmak. Masa krówkowa słony karmel. Produkt sterylizowany marki Delecta:
cukier, woda, mleko pełne w proszku 21 %, sól 1%
Producent marki Delecta opisuje Kajmak. Masa krówkowa słony karmel. Produkt sterylizowany tak:
Nasz kajmak doskonały dodatek do wypieków, deserów, potraw i naleśników.
Prosty skład
- bez oleju palmowego
- bez lecytyny sojowej
Delecta
Kajmak. Masa krówkowa słony karmel. Produkt sterylizowany.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku lub denku.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godzin.
Scukrzenie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.
Gotowy do spożycia zaraz po otwarciu.
W opakowaniu może wystąpić nieznaczna ilość płynu.
Puszka