Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Wafle waniliowe bez dodatku cukru. Wafle przekładane kremem waniliowym (67 %) bez dodatku cukru. Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry marki Wawel:
mąka pszenna, tłuszcz roślinny (palmowy), mleko w proszku odtłuszczone, substancja słodząca: maltitol, serwatka w proszku (z mleka), olej rzepakowy, aromat naturalny, sól, emulgator: lecytyny, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, żółtko jaja w proszku, naturalny aromat waniliowy, substancja słodząca: sukraloza
Producent marki Wawel opisuje Wafle waniliowe bez dodatku cukru. Wafle przekładane kremem waniliowym (67 %) bez dodatku cukru. Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry tak:
kruche i delikatne, 100 % przyjemności
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wawel
Wafle waniliowe bez dodatku cukru. Wafle przekładane kremem waniliowym (67 %) bez dodatku cukru. Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka