Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Pasteryzowana marki Primavika:
woda, cieciorka 39%, cebula, koncentrat pomidorowy 17%, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik pszenny (bez glutenu), sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), hydrolizat białka roślinnego, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy ziołowe (zawierają gorczycę i seler), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy = witamina C, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego
Producent marki Primavika opisuje Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Pasteryzowana tak:
bez substancji konserwujących, bez cholesterolu, źródło białka, źródło błonnika pokarmowego
Primavika
Primavika
takie proste
Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Pasteryzowana.
Jedna porcja 26 g (łyżka stołowa) dostarcza: energia 149 kJ 36 kcal 2%*
w 100 g: 572 kJ / 137 kcal
% RWS*
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Słoik
Polska
Primavika sp. z o.o.
ul. Akacjowa 27
62-023 Gądki
Primavika sp. z o.o.
ul. Akacjowa 27
62-023 Gądki