Jak powstał produkt Gołąbki roślinne z kaszą jaglaną i pieczarkami w sosie pomidorowym (58 %). Produkt pasteryzowany firmy Primavika - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza jaglana 5,5 % (kasza jaglana 5 %, mąka jaglana 0,5 %), teksturowane białko sojowe, cebula, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), sos sojowy (woda, soja, sól), zioła (zawierają seler), przyprawy (zawierają gorczycę)
Producent marki Primavika opisuje Gołąbki roślinne z kaszą jaglaną i pieczarkami w sosie pomidorowym (58 %). Produkt pasteryzowany tak:
ręcznie zawijane, łatwe w przygotowaniu, źródło białka, produkt bezglutenowy, odpowiedni dla wegetarian i wegan
Primavika
Primavika
takie proste
Gołąbki roślinne z kaszą jaglaną i pieczarkami w sosie pomidorowym (58 %). Produkt pasteryzowany.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.
Słoik
Primavika Sp. z o.o.,
ul. Akacjowa 27,
62-023 Gądki
Primavika Sp. z o.o.,
ul. Akacjowa 27,
62-023 Gądki