Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Mosso Majonez Napoleoński? Sprawdź listę składników:
olej rzepakowy, woda, żółtko jaja kurzego, cukier, sól, musztarda (gorczyca, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, barwnik - kurkumina), przyprawy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, stabilizator - guma ksantanowa, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, przeciwutleniacz: E 385
Producent marki Mosso opisuje Majonez stołowy o zawartości tłuszczu 70% tak:
Majonez o gęstej, kremowej i delikatnej konsystencji. Stanowi idealny dodatek do sałatek, jajek i wędlin. Nie zawiera konserwantów.
olej rzepakowy własnej produkcji
Mosso
Majonez stołowy o zawartości tłuszczu 70%
Pojemność opakowania 320 ml
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w chłodnym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Słoik
Mosso Kewpie Poland Sp. z o.o.
Puchały
ul. Wirażowa 43
05-090 Raszyn