Jak powstał produkt Sos z 8 warzyw z ziołami prowansalskimi. Produkt pasteryzowany firmy Łowicz - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
pomidory (132 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), papryka czerwona (10 %), cebula czerwona (8 %), cukinia (6 %), papryka żółta (5 %), marchew (5 %), papryka zielona (4 %), przecier z czosnku (3 %), cukier, sól, olej rzepakowy, przyprawy, zioła prowansalskie (0,1 %) (w tym bazylia)
Producent marki Łowicz opisuje Sos z 8 warzyw z ziołami prowansalskimi. Produkt pasteryzowany tak:
Polska Marka
Łowicz
Łowicz
Samo najlepsze!
Sos z 8 warzyw z ziołami prowansalskimi. Produkt pasteryzowany.
Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Kurczak po prowansalsku
Potrzebujesz: sos 8 warzyw po prowansalsku Łowicz, ok. 400 g piersi z kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu rurki Lubella.
1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na 2 łyżkach oleju.
2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
3. Podawaj z makaronem rurki.
4. Udekoruj ulubionymi dodatkami: pomidory koktajlowe, oliwki, listki bazylii.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Słoik