Lima Sos Sojowy Tamari 25% mniej soli Bezglutenowy BIO
Opis:
Sos Tamari dzięki wyższej zawartosci białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania. Sprawia, iż pozostałe składniki dania stają się delikatniejsze w smaku. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs , zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Skład:
Woda, soja, sól morska, koji
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych
Zastanawiasz się nad zakupem produktu Sos Sojowy Tamari 25% mniej soli Bezglutenowy BIO marki Lima?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Sos Sojowy Tamari 25% mniej soli Bezglutenowy BIO marki Lima:
Woda, soja*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Lima opisuje Sos Sojowy Tamari 25% mniej soli Bezglutenowy BIO tak:
Opis:
Sos Tamari dzięki wyższej zawartosci białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania. Sprawia, iż pozostałe składniki dania stają się delikatniejsze w smaku. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs , zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Skład:
Woda, soja, sól morska, koji
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych
inne produkty w kategorii przyprawy w płynie