Kühne Ocet Balsamiczny z Modeny
Czy warto kupić produkt Ocet balsamiczny z Modeny. Kwasowość 6%, wyprodukowano w procesie naturalnej fermentacji marki Kühne?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Ocet balsamiczny z Modeny. Kwasowość 6%, wyprodukowano w procesie naturalnej fermentacji marki Kühne:
Wartości odżywcze (%) | na 100 ml produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 498 kJ/117 kcal |
Tłuszcz | <0,1 g |
- Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 23 g |
- Cukry | 22 g |
Błonnik | 0,4 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0 g |
Producent marki Kühne opisuje Ocet balsamiczny z Modeny. Kwasowość 6%, wyprodukowano w procesie naturalnej fermentacji tak:
inne produkty w kategorii ocet