Jamar Ocet jabłkowy naturalnie mętny, z czarnym bzem
Produkt otrzymany z wina jabłkowego w procesie biologicznym fermentacji octowej z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Ocet jabłkowy 6 % kwasowości z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu. Naturalnie mętny, na wodzie ze źródeł jurajskich. Niefiltrowany firmy Jamar?
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Ocet jabłkowy 6 % kwasowości z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu. Naturalnie mętny, na wodzie ze źródeł jurajskich. Niefiltrowany marki Jamar:
ocet jabłkowy, koncentrat z czarnego bzu (1,8 %)
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
---|---|
Energia | 100 kJ / 23 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
- w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Producent marki Jamar opisuje Ocet jabłkowy 6 % kwasowości z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu. Naturalnie mętny, na wodzie ze źródeł jurajskich. Niefiltrowany tak:
Produkt otrzymany z wina jabłkowego w procesie biologicznym fermentacji octowej z dodatkiem koncentratu z czarnego bzu.
Produkt polski
Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.
Polska
inne produkty w kategorii ocet