Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Baton orzechowy arachidowy z dodatkiem wafelków (44 %) w mlecznej czekoladzie marki Wedel:
cukier, czekolada mleczna 21 % (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, aromat), tłuszcz roślinny (palmowy), mąka pszenna, orzeszki arachidowe (10 %) (miazga i kawałki), serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mąka żytnia, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy, emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, jaja w proszku, maltodekstryna, tłuszcz mleczny, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczan sodu, sól, aromat, Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %, masa mleczna minimum 14 %
Producent marki Wedel opisuje Baton orzechowy arachidowy z dodatkiem wafelków (44 %) w mlecznej czekoladzie tak:
E. Wedel
Baton orzechowy arachidowy z dodatkiem wafelków (44 %) w mlecznej czekoladzie.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Folia kurczliwa