Dr.Oetker krem do tortów w proszku ajerkoniakowy
Zainteresował Cię produkt Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy w proszku marki Dr. Oetker?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Dr.Oetker krem do tortów w proszku ajerkoniakowy? Sprawdź listę składników:
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g |
---|---|
Energia | 1203 kJ |
290 kcal | |
Tłuszcz | 22,3 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 15,3 g |
Węglowodany | 18,9 g |
w tym Cukry | 15,3 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,12 g |
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm. | |
Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 43 g. | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Mleko : | Zawiera |
Producent marki Dr. Oetker opisuje Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy w proszku tak:
inne produkty w kategorii kremy do ciast
Produkt Krem do tortów i ciast smak ajerkoniakowy w proszku firmy Dr. Oetker znajduje się w kategorii kremy do ciast, poniżej możesz zobaczyć inne produkty przypisane do działu kremy do ciast:
inne produkty marki Dr. Oetker