Dr.Oetker Budyń w proszku z wysoką zawartością białka, smak waniliowy
Czy warto kupić produkt Budyń w proszku z wysoką zawartością białka, smak waniliowy marki Dr. Oetker?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Dr.Oetker Budyń w proszku z wysoką zawartością białka, smak waniliowy? Sprawdź listę składników:
Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) z erytrolem (25 g) 100 g |
---|---|
Energia | 312 kJ |
Energia | 74 kcal |
Tłuszcz | 1,9 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 16 g |
w tym Cukry | 4,4 g |
Białko | 5,6 g |
Sól | 0,17 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Przygotowany budyń można podzielić na 2 porcje. | |
1 porcja (z erytrolem) = ok. 178 g, 1 porcja (z cukrem) = ok. 174 g |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Mleko : | Zawiera |
Producent marki Dr. Oetker opisuje Budyń w proszku z wysoką zawartością białka, smak waniliowy tak:
inne produkty w kategorii budyń
Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Dr.Oetker Budyń w proszku z wysoką zawartością białka, smak waniliowy do kategorii budyń.
inne produkty marki Dr. Oetker