Diamant Cukier Gruba Rafinada

Diamant Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
Diamant Cukier Gruba RafinadaDiamant Cukier Gruba Rafinada
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

7,74 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069013598

5907069013598

Cena: 3,87

3.87 PLN NewCondition

Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Cukier biały kat. 1 firmy Diamant.

Wartości odżywcze (%)w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól0 g

Producent marki Diamant opisuje Cukier biały kat. 1 tak:

Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
Cechy:grube, śnieżnobiałe kryształy
Marka:Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Cukier biały kat. 1
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu
Przepisy:Migdałowe kruche ciasteczka: 160 g cukru pudru Diamant, 150 g zimnego masła, 200 g tartych migdałów, 100 g mąki pszennej, 2 żółtka, szczypta soli. Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 białko do posmarowania. Masło posiekać na drobne kawałki, włożyć do miski, dodać pozostałe składniki. Wymieszać i opuszkami palców wyrobić na jednolitą masę. Uformować kulę, zawinąć w folię spożywczą i schładzać w lodówce przez ok. 30 minut. Ciasto wyjąć z lodówki, podzielić na 4 części i każdą rozwałkować na grubość 3-4 mm. Wycinać ulubione kształtu. Wierzch każdego ciasteczka posmarować roztrzepanym białkiem i posypać cukrem Gruba Rafinada. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku do 180°C przez około 12 - 15 minut. Rada: tarte migdały można zastąpić tartymi orzechami laskowymi. Zeskanuj kod i wypróbuj aktualny przepis z cukrem Gruba Rafinada
Rodzaj opakowania:Torebka papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Adres zwrotny:

inne produkty w kategorii cukier

Poniżej pokazujemy inne wyroby należące tak jak Diamant Cukier Gruba Rafinada do kategorii cukier.

Cukier Diamant w kostkach Cukier Diamant w kostkach
500 g
8,28zł/kg

Cena: 4,14

PLN
1
8
Ksylitol - cukier z brzozy Ksylitol - cukier z brzozy
500 g
45,72zł/kg

Cena: 22,86

PLN
1
7
Data przyd. 2023-01-10
Radix-Bis cukier brązowy Radix-Bis cukier brązowy
złocisty 500 g
11,42zł/kg

Cena: 5,71

PLN
1
10
Data przydatności
2022-04-30
Radix-Bis Cukier trzcinowy Demerara Radix-Bis Cukier trzcinowy Demerara
500 g
11,38zł/kg

Cena: 5,69

PLN
1
10
Data przydatności
2023-11-22
Ekologiko Ekologiczny cukier Ekologiko Ekologiczny cukier
trzcinowy brązowy 500 g
19,52zł/kg

Cena: 9,76

PLN
1
1
Data przydatności
2022-12-12
Kupiec cukier puder Kupiec cukier puder
400 g
7,48zł/kg

Cena: 2,99

PLN
1
5
Data przyd. 2021-04-01
Krüger Słodzik Sweet Time Krüger Słodzik Sweet Time
100 tabl.

Cena: 3,52

PLN
1
17
Data przyd. 2023-05-01
Diamant Cukier puder Diamant Cukier puder
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5