Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Cykoria Polewa do ciast o smaku czekoladowym? Sprawdź listę składników:
cukier puder, mąka pszenna, kakao 4 %, aromat
Producent marki Cykoria opisuje Polewa do ciast o smaku czekoladowym w proszku tak:
Polski Producent
Cykoria
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Polewa do ciast o smaku czekoladowym w proszku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
1. Rozgrzać 50 g margaryny z dodatkiem 1 łyżki mleka lub wody. Dodać zawartość torebki.
2. Doprowadzić do wrzenia i ciągle mieszając gotować około 1 minuty.
Uwaga! Najlepiej rozprowadzać na lekko wystudzonym cieście.
Saszetka
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo