Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Galaretka o smaku pomarańczowym, produkt bezglutenowy, ekologiczny, w proszku marki Amylon:
bio cukier, substancja żelująca: bio agar, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, bio sproszkowany burak czerwony, bio kurkuma mielona
Producent marki Amylon opisuje Galaretka o smaku pomarańczowym, produkt bezglutenowy, ekologiczny, w proszku tak:
produkt bezglutenowy, ekologiczny
Amylon
Galaretka o smaku pomarańczowym, produkt bezglutenowy, ekologiczny, w proszku.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - CZ-BIO-001, Rolnictwo UE/spoza UE
Znak przekreślonego kłosa - CZ-101-022
Przechowywać w suchym miejscu.
Chronić przed światłem
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać.
2. Gotować przez 1 - 2 minuty, cały czas mieszając.
3. Odstawić do lodówki,aby galaretka stężała.
Torebka