Alce Nero Makaron spaghettoni semolina BIO
Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.
Zainteresował Cię produkt Makaron spaghettoni semolina BIO marki Alce Nero?
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Alce Nero:
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 1508kJ / 359 kcal
Tłuszcz - 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 3,8 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 13 g
Sól - 0,0 g
Producent marki Alce Nero opisuje Makaron spaghettoni semolina BIO tak:
Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.
inne produkty w kategorii makaron