Urbanek Buraczki domowe do zasmażania


Czy warto kupić produkt Buraczki domowe do zasmażania. Produkt pasteryzowany marki Urbanek?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Urbanek Buraczki domowe do zasmażania? Sprawdź listę składników:
Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 249 kJ / 59 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 12 g |
- w tym cukry | 11 g |
Białko | 1,4 g |
Sól | 0,28 g |
Producent marki Urbanek opisuje Buraczki domowe do zasmażania. Produkt pasteryzowany tak:
inne produkty w kategorii warzywa konserwowe i kiszone
Produkt Buraczki domowe do zasmażania. Produkt pasteryzowany firmy Urbanek znajduje się w kategorii warzywa konserwowe i kiszone, poniżej możesz zobaczyć inne produkty przypisane do działu warzywa konserwowe i kiszone:
Karczochy, olej słonecznikowy, ocet winny, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Produkt bezglutenowy.


Cena: 18,10 zł
PLN https://dodomku.pl/Iposea_Karczochy_w_oleju_slonecznikowym/89903.htmlOliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.


Cena: 8,58 zł
PLN https://dodomku.pl/Iposea_Zielone_oliwki_drylowane_w_zalewie_solankowej/113111.html2027-05-31
buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakty przypraw


Cena: 5,60 zł
PLN https://dodomku.pl/Dawtona_buraczki_wiorki/18551.htmlburaki ćwikłowe (68 %), cebula, olej rzepakowy, cukier, woda, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana - substancja zagęszczająca, pieprz czarny mielony


Cena: 6,99 zł
PLN https://dodomku.pl/Provitus_Buraczki_zasmazane_babcine/20293.htmlCena: 4,58 zł
PLN https://dodomku.pl/Rolnik_buraczki_tarte/30375.htmlCena: 5,16 zł
PLN https://dodomku.pl/Rolnik_cwikla_z_chrzanem/35079.htmlburak ćwikłowy* (71 %), chrzan* (23 %), ocet*, cukier trzcinowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)


Cena: 7,50 zł
PLN https://dodomku.pl/Runoland_Cwikla_z_chrzanem_BIO/38318.html