Jak powstał produkt Deser mleczny o smaku truskawkowym z bitą śmietanką waniliową. Produkt spulchniony azotem firmy Polmlek - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko odtłuszczone 73%, śmietanka 13%, cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, żelatyna wołowa, emulgator: 472b, substancje zagęszczające: karagen, guma guar, aromat naturalny truskawkowy, aromat naturalny waniliowy, barwnik: kwas karminowy, regulator kwasowości: węglany sodu, sól
Producent marki Polmlek opisuje Deser mleczny o smaku truskawkowym z bitą śmietanką waniliową. Produkt spulchniony azotem tak:
Polmlek
Deser mleczny o smaku truskawkowym z bitą śmietanką waniliową. Produkt spulchniony azotem.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Pot