Jogurt naturalny to podstawowy składnik zdrowej diety, ma bardzo korzystny wpływ na układ pokarmowy. Ze względu na znacznie niższą zawartość laktozy niż w mleku, polecany również osobom z nietolerancją laktozy. W prosty sposób możesz zrobić, a właściwie rozmnożyć jogurt naturalny samodzielnie w domu. Wystarczy podgrzać mleko do temperatury około 40 stopni, dodać trochę jogurtu i zostawić na kilka godzin w takiej temperaturze.
gramatura:
Bakoma Jogurt Bio naturalny Bakoma Jogurt Bio naturalny
Bakoma jogurt naturalny 0% Bakoma jogurt naturalny 0%
Data przyd. 2018-07-10
Bakoma jogurt naturalny Bakoma jogurt naturalny
Data przyd. 2018-07-13
Bakoma jogurt naturalny Bakoma jogurt naturalny
Data przyd. 2018-07-09
Bakoma jogurt naturalny gęsty Bakoma jogurt naturalny gęsty
Data przyd. 2018-07-12
Bakoma jogurt naturalny gęsty Bakoma jogurt naturalny gęsty
Data przyd. 2018-07-15
koszyk z zakupami
zwiń koszyk