Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Baton z marcepanem w czekoladzie marki Mieszko:
cukier, czekolada (23 %) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476; aromat], marcepan (15 %) (migdały, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego), laktoza, białka mleka, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (palmowy), miazga orzeszków arachidowych, percepan (ziarna pestki moreli, cukier, woda, syrop cukru inwertowanego, skrobia ziemniaczana), mleko odtłuszczone w proszku, alkohol etylowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromaty, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza, Czekolada - masa kakaowa minimum 40 %, Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne
Producent marki Mieszko opisuje Baton z marcepanem w czekoladzie tak:
Mieszko
Baton z marcepanem w czekoladzie.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka