Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Leibniz Herbatniki maślane? Sprawdź listę składników:
mąka pszenna, cukier, masło (z mleka) (12%), syrop cukru inwertowanego, substancje spulchniające: węglany sodu i difosforany, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku pełne, sól, emulgator: lecytyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty (mleko), jaja w proszku
bez dodatku: barwników, konserwantów*, * zgodnie z wytycznymi prawa żywnościowego
Producent marki Leibniz opisuje Herbatniki maślane tak:
Herbatniki maślane Leibniz nieprzerwanie od ponad 100 lat dostarczają słodkiej przyjemności kolejnym pokoleniom. Wypiekane ze starannie dobranych składników, z dodatkiem kremowego masła zawierają to, co w naturze najlepsze. Pyszne maślane Leibniz, oryginalne tylko z 52 ząbkami.
oryginalne tylko z 52 ząbkami, oryginalna niemiecka receptura, bez dodatku: barwników, konserwantów*, * zgodnie z wytycznymi prawa żywnościowego
Leibniz
Leibniz
Gwarancja Jakości
Tradycja i jakość od 1891
Herbatniki maślane
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Uwaga otwarcie: Rozerwij folię i wyjmij falisty kartonik. Teraz, ciasteczka można łatwo wyjąć. Smacznego!
Karton
Polska
Bahlsen Polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Piłsudskiego 1
32-050 Skawina
Polska