Jak powstał produkt Fruchtbar Chrupki kukurydziane mango-banan BIO firmy Fruchtbar - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
kukurydza* 75 %, olej słonecznikowy 15 %, proszek z mango 5 %, proszek z bananów 5 %, * składniki z upraw rolnictwa ekologicznego
Producent marki Fruchtbar opisuje Fruchtbar Chrupki kukurydziane mango-banan BIO tak:
Chrupki kukurydziane w kształcie malutkich żółwi, oprószone sproszkowanym mango i bananami z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych. Doskonałe jako lekka przekąska dla małych, jak i dużych łasuchów. 100 % składników ekologicznych, bez dodatku soli, bez dodatku cukru i żadnych innych dodatków, naturalnie bezglutenowe!
FRUCHTBAR
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - Certyfikowane: PL-EKO-09 rolnictwo UE / spoza UE, SK-BIO-002
Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt do spożycia powyżej 12 miesiąca życia.
Torebka
Niemcy