Amylon Budyń truskawkowy bezglutenowy BIO
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Czy warto kupić produkt Budyń truskawkowy bezglutenowy BIO marki Amylon?
Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Amylon Budyń truskawkowy bezglutenowy BIO? Sprawdź listę składników:
skrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Warość energetyczna - 386 kJ/91 kcal
Tłuszcz - 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 17 g
w tym cukry - 11 g
Białko - 2,9 g
Sól - 0,09 g
Producent marki Amylon opisuje Budyń truskawkowy bezglutenowy BIO tak:
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
inne produkty w kategorii budyń