Jak powstał produkt Pasta kremowa z mango i curry bezglutenowa bio. Produkt pasteryzowany firmy Allos - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
puree z mango* 25 %, olej rzepakowy*, sok z pomarańczy z koncentratu soku z pomarańczy*, nasiona słonecznika*, woda, sok z cytryny z koncentratu soku z cytryny*, syrop z agawy*, napój kokosowy* (miąższ z kokosa*, woda), curry w proszku 15 % (kolendra*, kurkuma*, koper włoski*, kozieradka*, kminek*, imbir*, cebula*, papryka*, czosnek, cynamon*, chili*), sól morska, ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pieprz biały*, chili w proszku*, (*składniki ekologiczne)
Producent marki Allos opisuje Pasta kremowa z mango i curry bezglutenowa bio. Produkt pasteryzowany tak:
Allos
Pasta kremowa z mango i curry bezglutenowa bio. Produkt pasteryzowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - DE-ÖKO-003
Certyfikacja: PL-EKO-07-07904
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Słoik
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7,
05-084 Leszno