Allos Pasta kremowa z papryką i chili bezglutenowa BIO
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealne do pieczywa.
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Pasta kremowa z papryką i chili bezglutenowa BIO firmy Allos.
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Pasta kremowa z papryką i chili bezglutenowa BIO marki Allos:
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15%), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1%), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*składniki ekologiczne)
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany- 8,2 g
w tym cukry -5,3 g
Błonnik- 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g
Producent marki Allos opisuje Pasta kremowa z papryką i chili bezglutenowa BIO tak:
Gęsta pasta z papryki i chili.
Idealne do pieczywa.
inne produkty w kategorii koncentraty i przeciery