Gerber Kuchnia Polska Wiosenna zupka z indykiem i koperkiem, po 6. miesiącu
Oglądasz produkt o nazwie Wiosenna zupka z indykiem i koperkiem. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany firmy Gerber.
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Wiosenna zupka z indykiem i koperkiem. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany marki Gerber:
woda, marchew (31%), ziemniaki, kalafior (10%), mięso z indyka (8%), skrobia kukurydziana, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), koperek - natka (0,8%), (Warzywa ogółem 41,8%)
Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 230 kJ |
Wartość energetyczna | 55 kcal |
Tłuszcz | 2,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 6,1 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 2,1 g |
Sól | 0,05 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Producent marki Gerber opisuje Wiosenna zupka z indykiem i koperkiem. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany tak:
inne produkty w kategorii zupki