Dobry twaróg powinien być gładki w przekroju. Zbyt miękki zawiera zbyt dużo serwatki. Nie powinien być również zbity w grudki. Kula dobrej mozzarelli powinna po naciśnięciu szybko wrócić do pierwotnego kształtu. Tradycyjna grecka feta wytwarzana jest z mleka koziego i owczego. Jedynie jej polskie odpowiedni produkuje się z mleka krowiego.
typ sera:
Chavroux La Buche Ser Chavroux La Buche Ser
z mleka koziego 150 g
79,73 zł/kg

Cena: 11,96

PLN
1
1
Data przydatności
2018-05-05
Delfiko serek twarogowy Delfiko serek twarogowy
śmietankowy do serników i naleśników waniliowy 500 g
18,80 zł/kg

Cena: 9,40

PLN
1
1
Data przyd. 2018-05-29
Favita Mlekovita ser typu feta Favita Mlekovita ser typu feta
z mleka krowiego żółta - 12% tłuszczu 270 g
15,67 zł/kg

Cena: 4,23

PLN
1
3
Data przyd. 2018-09-01
Galbani ser mozzarella Galbani ser mozzarella
Data przyd. 2018-05-14
Sierpc Capri serek typu włoskiego Sierpc Capri serek typu włoskiego
Data przyd. 2018-05-09
P R Z E C E N A -40%
Zott Zottarella Classic Mozzarella Zott Zottarella Classic Mozzarella
125 g
17,44 zł/kg

Cena: 2,18

PLN
1
1
Data przydatności
2018-04-28
koszyk z zakupami
zwiń koszyk