Dobry twaróg powinien być gładki w przekroju. Zbyt miękki zawiera zbyt dużo serwatki. Nie powinien być również zbity w grudki. Kula dobrej mozzarelli powinna po naciśnięciu szybko wrócić do pierwotnego kształtu. Tradycyjna grecka feta wytwarzana jest z mleka koziego i owczego. Jedynie jej polskie odpowiedni produkuje się z mleka krowiego.
typ sera:
Favita Mlekovita ser Favita Mlekovita ser
sałatkowo-kanapkowy ser miękki solankowy 16% tłuszczu 270 g
16,19 zł/kg

Cena: 4,37

PLN
1
2
Data przyd. 2018-10-27
Favita Mlekovita ser typu feta Favita Mlekovita ser typu feta
z mleka krowiego niebieska - 18% tłuszczu 270 g
15,67 zł/kg

Cena: 4,23

PLN
1
6
Data przyd. 2018-11-02
Favita Mlekovita ser typu feta Favita Mlekovita ser typu feta
z mleka krowiego niebieska - 18% tłuszczu 270 g
16,30 zł/kg

Cena: 4,40

PLN
1
6
Data przyd. 2018-11-29
Favita Mlekovita ser typu feta Favita Mlekovita ser typu feta
z mleka krowiego żółta - 12% tłuszczu 270 g
16,19 zł/kg

Cena: 4,37

PLN
1
3
Data przyd. 2018-11-19
Mlekpol Mazurski Smak twaróg Mlekpol Mazurski Smak twaróg
półtłusty klinek 250 g
16,68 zł/kg

Cena: 4,17

PLN
1
1
Data przyd. 2018-06-25
Naturek Islos Ser sałatkowy Naturek Islos Ser sałatkowy
Data przydatności
2018-07-25
koszyk z zakupami
zwiń koszyk