Dobry twaróg powinien być gładki w przekroju. Zbyt miękki zawiera zbyt dużo serwatki. Nie powinien być również zbity w grudki. Kula dobrej mozzarelli powinna po naciśnięciu szybko wrócić do pierwotnego kształtu. Tradycyjna grecka feta wytwarzana jest z mleka koziego i owczego. Jedynie jej polskie odpowiedni produkuje się z mleka krowiego.
typ sera:
Chavroux La Buche Ser Chavroux La Buche Ser
z mleka koziego 150 g
79,73 zł/kg

Cena: 11,96

PLN
1
2
Data przydatności
2018-03-18
Favita Mlekovita ser Favita Mlekovita ser
sałatkowo-kanapkowy ser miękki solankowy 16% tłuszczu 270 g
15,11 zł/kg

Cena: 4,08

PLN
1
2
Data przyd. 2018-07-24
Favita Mlekovita ser typu feta Favita Mlekovita ser typu feta
z mleka krowiego niebieska - 18% tłuszczu 270 g
15,11 zł/kg

Cena: 4,08

PLN
1
1
Data przyd. 2018-05-27
Galbani ser mozzarella Galbani ser mozzarella
Data przyd. 2018-03-11
Galbani Ser Mozzarella Light Galbani Ser Mozzarella Light
Data przydatności
2018-03-13
Naturek Islos Ser sałatkowy Naturek Islos Ser sałatkowy
Data przydatności
2018-04-10
Piątnica twaróg wiejski Piątnica twaróg wiejski
lekki - 0% tłuszczu 250 g
16,24 zł/kg

Cena: 4,06

PLN
1
5
Data przyd. 2018-03-14
President twaróg śmietankowy President twaróg śmietankowy
1000 g

Cena: 11,45

PLN
1
2
Data przyd. 2018-03-14
koszyk z zakupami
zwiń koszyk