Gerber Bakłażan z cukinią i soczewicą, po 8. miesiącu
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Bakłażan z cukinią i soczewicą. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany firmy Gerber.
Jak powstał produkt Bakłażan z cukinią i soczewicą. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany firmy Gerber - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
woda (użyta do przyrządzenia), bakłażan (13%), bataty, marchew, pasternak, cukinia (7%), soczewica (5%), olej rzepakowy, makaron (mąka z pszenicy durum, woda) (2%), mleko odtłuszczone w proszku, skrobia kukurydziana, pietruszka - natka (0,3%). Warzywa ogółem 50%.
Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 282 kJ |
Wartość energetyczna | 67 kcal |
Tłuszcz | 2,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 8,3 g |
w tym cukry | 2,9 g |
Błonnik | 2,2 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,05 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Zawiera |
Pszenica : | Zawiera |
Producent marki Gerber opisuje Bakłażan z cukinią i soczewicą. Produkt utrwalony termicznie, sterylizowany tak:
inne produkty w kategorii obiadki