Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Sokołów:
boczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: azotyn sodu
Producent marki Sokołów opisuje Produkt wieprzowy, wędzony, surowy, kostkowany tak:
98 % mięsa, bez dodatku fosforanów, bez dodatku glutaminianu monosodowego, do jajecznicy, do sałatek, do zup
Sokołów
Sokołów Quality
Gwarancja najwyższej jakości
Wyjątkowe smaki
Produkt wieprzowy, wędzony, surowy, kostkowany.
Pakowano w atmosferze ochronnej - map.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.
Tacka
Sokołów S.A.
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Sokołów S.A.
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski