Jak powstał produkt Kefir firmy Robico - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Producent marki Robico opisuje Kefir tak:
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
produkt polski
Robico
Ten smak Robicolosalną różnicę
Kefir
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Wstrząsnąć przed spożyciem
Butelka plastikowa
Polska
Wyprodukowano dla
FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
przez
Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach
ul. Łęczycka 38
99-340 Krośniewice
Oddział Niedrzew
99-306 Łanięta