Alce Nero makaron Farfalle semolina BIO
Opis:
Przygotowanie: 1,5 litra wody na 100 g makaronu, 10 g soli. Czas gotowania \'al dente\': 8 min.
Skład:
ekologiczna mąka z pszenicy durum
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 353 kcal (1496 kJ)
białko - 12 g
węglowodany - 72 g; w tym cukier - 0,8 g
tłuszcz - 1,2 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,3 g
błonnik - 3 g
sód - 0,003 g
Zastanawiasz się nad zakupem produktu makaron Farfalle semolina BIO marki Alce Nero?
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Alce Nero:
mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Producent marki Alce Nero opisuje makaron Farfalle semolina BIO tak:
Opis:
Przygotowanie: 1,5 litra wody na 100 g makaronu, 10 g soli. Czas gotowania \'al dente\': 8 min.
Skład:
ekologiczna mąka z pszenicy durum
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 353 kcal (1496 kJ)
białko - 12 g
węglowodany - 72 g; w tym cukier - 0,8 g
tłuszcz - 1,2 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,3 g
błonnik - 3 g
sód - 0,003 g
inne produkty w kategorii makaron