Alce Nero Makaron Spaghetti Farro z płaskurki BIO
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Czy warto kupić produkt Makaron Spaghetti Farro z płaskurki BIO marki Alce Nero?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano Makaron Spaghetti Farro z płaskurki BIO marki Alce Nero:
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
Producent marki Alce Nero opisuje Makaron Spaghetti Farro z płaskurki BIO tak:
Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
inne produkty w kategorii makaron