Parmigiano ser parmezan BIO
SKŁADNIKI
mleko*, podpuszczka, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671kJ / 402kcal
Tłuszcz: 29,7g;
w tym kwasy nasycone: 19,8g;
Węglowodany: 0g;
w tym cukry: 0g;
Białko: 23,4g;
Sól: 1,6g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera laktozę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8.
Zainteresował Cię produkt Parmigiano ser parmezan BIO marki Parmigiano Reggiano?
Producent marki Parmigiano Reggiano opisuje Parmigiano ser parmezan BIO tak:
SKŁADNIKI
mleko*, podpuszczka, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1671kJ / 402kcal
Tłuszcz: 29,7g;
w tym kwasy nasycone: 19,8g;
Węglowodany: 0g;
w tym cukry: 0g;
Białko: 23,4g;
Sól: 1,6g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera laktozę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8.
inne produkty w kategorii sery żółte