PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI

Piekarnia Mamy i Taty
55
Swiezutki!PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI
55
twardy, nie świeżyPIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI
05
Paczka jechała prawie tydzień, chleb twardy jak kamień PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI
55
Bardzo dobry chlebek ?PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI
55
PysznyPIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI
420PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI

Tradycyjny chleb pszenno- żytni z chrupiącą skórką, bez sztucznych składników wyprodukowany z naturalnych surowców i mąk bez polepszaczy na żytnim zakwasie. Chleb prodkowany dwu fazowo. Pierwszą fazę (podmodę) stanowi 35% mąki pszennej, 35% mąki żytniej, woda, oraz drożdze. Drugą fazę stanowi podmoda oraz 25% mąki pszennej oraz zakwas. Po wyrośnięciu masa dzielona jest ręcznie na kęsy które wyrastają w koszykach wiklinowych w mikroklimacie piekarni. Po osiągnięciu właściwego wzrostu kęsy są nacinane (opcjonalnie posypywane makiem) i wypiekane w piecu ceramicznym typu RRK w temperaturze 240 stopni. 

PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB  OLIWSKIPIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB  OLIWSKI
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

7,98 zł / kg

ocena

ranking

4.1/5

Cena: 3,99

Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom mnie
o nowej dostawie tego produktu
3.99 PLN NewCondition

Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI firmy Piekarnia Mamy i Taty?

Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI? Sprawdź listę składników:

Mąka pszenna Typ 750- 60%, mąka żytnia Typ 720- 35%, zakwas z mąki żytniej Typ 720- 5%, woda, sól i drożdże (opcjonalne mak niebieski).


możliwe śladowe ilości sezamu i orzecha


Producent marki Piekarnia Mamy i Taty opisuje PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI tak:

Tradycyjny chleb pszenno- żytni z chrupiącą skórką, bez sztucznych składników wyprodukowany z naturalnych surowców i mąk bez polepszaczy na żytnim zakwasie. Chleb prodkowany dwu fazowo. Pierwszą fazę (podmodę) stanowi 35% mąki pszennej, 35% mąki żytniej, woda, oraz drożdze. Drugą fazę stanowi podmoda oraz 25% mąki pszennej oraz zakwas. Po wyrośnięciu masa dzielona jest ręcznie na kęsy które wyrastają w koszykach wiklinowych w mikroklimacie piekarni. Po osiągnięciu właściwego wzrostu kęsy są nacinane (opcjonalnie posypywane makiem) i wypiekane w piecu ceramicznym typu RRK w temperaturze 240 stopni. 


Jak nasi klienci oceniają jakość wyrobu PIEKARNIA MAMY I TATY CHLEB OLIWSKI firmy Piekarnia Mamy i Taty? Czy możesz polegać na tych opiniach? Gusta klientów są różne, ale co ważne - w sklepie dodomku.pl opinie o produktach wystawiać mogą tylko osoby, które dany produkt kupiły, co sprawia, że są to opinie wiarygodne.

Jak dodać opinię ?

Jak dodać opinię?

Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.

Opinie klientów o produkcie

Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5

Na podstawie 20 ocen.

  • Gosia , 2021-10-12 20:05:53Swiezutki!
  • 2021-05-27 16:37:44twardy, nie świeży
  • 2020-12-08 04:20:39Paczka jechała prawie tydzień, chleb twardy jak kamień
  • 2020-11-07 00:02:44Bardzo dobry chlebek ?
  • Smykiel , 2020-10-23 12:58:15Pyszny



koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5