Jak powstał produkt 100% BIO Mus owocowo-warzywny jabłko-marchewka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany firmy Ovko - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
*przecier z jabłek 78%, *przecier z marchwi 22%, *Z rolnictwa ekologicznego
Producent marki Ovko opisuje 100% BIO Mus owocowo-warzywny jabłko-marchewka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany tak:
Dla niemowląt po 6. miesiącu i małych dzieci.
Zakrętkę z opakowania należy trzymać poza zasięgiem dziecka!
Ovko
100% BIO Mus owocowo-warzywny jabłko-marchewka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - SK-BIO-002 Rolnictwo UE/Spoza UE
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed mrozem. Po otwarciu nieużywaną zawartość przechowywać w zamkniętym opakowaniu w lodówce (do + 10°C) i spożyć w ciągu 48 godzin.
Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Przed spożyciem wstrząsnąć!
Przygotowanie i stosowanie: Nigdy nie podgrzewaj tubki z produktem w kuchence mikrofalowej. Zalecamy podawanie musu łyżeczką. Wyciśnij zawartość tubki do miseczki lub bezpośrednio na łyżeczkę. Dziecko powyżej 12. miesiąca życia może jeść produkt bezpośrednio z tubki wyłącznie pod opieką dorosłego. Pamiętaj o higienie ząbków swojego dziecka.
Tuba