Ovko Ekologiczny przecier jabłko BIO, po 6. miesiącu
Czy warto kupić produkt 100% BIO Mus owocowy jabłko. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany marki Ovko?
Przejrzyj listę składników, z których wyprodukowano 100% BIO Mus owocowy jabłko. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany marki Ovko:
*przecier z jabłek 100%, *Z rolnictwa ekologicznego
Wartości odżywcze (%) | w: 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna: | 265 kJ /63 kcal |
Tłuszcz: | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,2 g |
Węglowodany | 12,9 g |
w tym cukry: | 11,0 g |
Błonnik: | 3,1 g |
Białko: | 0,4 g |
Sól*: | 0,01 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Zboża zawierające gluten : | Nie zawiera |
Mleko : | Może zawierać |
Producent marki Ovko opisuje 100% BIO Mus owocowy jabłko. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Pasteryzowany tak:
inne produkty w kategorii desery