Oma Ser owczy plastry BIO
SKŁADNIKI
mleko owcze \npasteryzowane*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka \nmikrobiologiczna
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 \n g
Wartość energetyczna 1628 kJ \n / 392 kcal
Tłuszcz: 32,0 g;
w tym kwasy \nnasycone: 22,0 g;
Węglowodany: > 0,1 g;
w tym cukry: > \n0,1 g;
Białko: 26 g;
Sól: 1,5 g.
ZALECANE WARUNKI \n PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8 \n stopni.


Oglądasz produkt o nazwie Ser owczy plastry BIO firmy Oma.
Producent marki Oma opisuje Ser owczy plastry BIO tak:
SKŁADNIKI
mleko owcze
pasteryzowane*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka
mikrobiologiczna
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1628 kJ
/ 392 kcal
Tłuszcz: 32,0 g;
w tym kwasy
nasycone: 22,0 g;
Węglowodany: > 0,1 g;
w tym cukry: >
0,1 g;
Białko: 26 g;
Sól: 1,5 g.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8
stopni.
inne produkty w kategorii sery żółte
Produkt Ser owczy plastry BIO firmy Oma znajduje się w kategorii sery żółte, poniżej możesz zobaczyć inne produkty przypisane do działu sery żółte:
Cena: 20,49 zł
PLN https://dodomku.pl/Parmigiano_Reggiano_Ferrari_Ser_parmezan_BIO/70037.html2026-02-05
MLEKO krowie pasteryzowane*, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato norbiksyna, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany(...)


Cena: 10,78 zł
PLN https://dodomku.pl/Bio_Planet_Ser_red_cheddar_w_plastrach_BIO/115103.html2025-06-25
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


Cena: 9,76 zł
PLN https://dodomku.pl/President_Corregio_ser_typu_parmezan_tarty/20167.htmlCena: 6,15 zł
PLN https://dodomku.pl/Mlekpol_Krolewski_z_Kolna_ser_zolty_pakowany_hermetycznie/28124.htmlCena: 6,44 zł
PLN https://dodomku.pl/Mlekpol_Salami_ser_zolty_plastry/30072.htmlCena: 6,44 zł
PLN https://dodomku.pl/Mlekpol_Edamski_ser_zolty_plastry/30291.html