Oma Ser feta BIO
SKŁADNIKI
Mleko owcze*, sól morska, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1160 kJ / 280 kcal
Tłuszcz: 24 g;
w tym kwasy nasycone: 15g;
Węglowodany: 1,0g;
w tym cukry: 1,0g;
Białko: 15g;
Sól: 0,3g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera laktozę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 st. C.
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Ser feta BIO firmy Oma.
Producent marki Oma opisuje Ser feta BIO tak:
SKŁADNIKI
Mleko owcze*, sól morska, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1160 kJ / 280 kcal
Tłuszcz: 24 g;
w tym kwasy nasycone: 15g;
Węglowodany: 1,0g;
w tym cukry: 1,0g;
Białko: 15g;
Sól: 0,3g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera laktozę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 st. C.
inne produkty w kategorii sery białe (twaróg, feta, mozzarella...)