Manufaktura Serowara Ser Marszowicki Tarty
Ser MARSZOWICKI to ser typu Gruyère wytwarzany z mleka krowiego pasteryzowanego, zaliczany do serów twardych podpuszczkowych. Posiada zwartą jednorodną strukturę, oraz wyjątkowy, słodkawy, owocowo-orzechowy posmak, który w miarę dojrzewania staje się coraz bardziej wyrazisty i złożony. Jest lekko pikantny.
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat produktu Ser Marszowicki Tarty firmy Manufaktura Serowara?
Wiedza o produkcie jest ważna - sprawdź listę składników Manufaktura Serowara:
Mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu.
Producent marki Manufaktura Serowara opisuje Ser Marszowicki Tarty tak:
Ser MARSZOWICKI to ser typu Gruyère wytwarzany z mleka krowiego pasteryzowanego, zaliczany do serów twardych podpuszczkowych. Posiada zwartą jednorodną strukturę, oraz wyjątkowy, słodkawy, owocowo-orzechowy posmak, który w miarę dojrzewania staje się coraz bardziej wyrazisty i złożony. Jest lekko pikantny.
inne produkty w kategorii sery żółte