Jak powstał produkt Ser Edamski, podpuszczkowy, dojrzewający firmy Łowicz - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik - karoteny
Producent marki Łowicz opisuje Ser Edamski, podpuszczkowy, dojrzewający tak:
bez substancji konserwujących
Łowicz
Spróbuj innych serów
Ser Ementaler
Ser Tylżycki
Ser Gouda
Ser Salami
Ser Edamski, podpuszczkowy, dojrzewający.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 48 godzin.
Torebka
Polska
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz