Holle Risotto warzywne bezglutenowe BIO, po 8. miesiącu
SKŁADNIKI
warzywa (55%) [marchew* (39%), ziemniaki*, szpinak* (6%), pomidory* (1,5%)], woda, ugotowany ryż pełnoziarnisty* (9%), mąka ryżowa pełno-ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla dzieci powyżej 8 m-ca życia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszać i podgrzać przed podaniem. Sprawdzić temp.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 146 kJ / 35 kcal;
Tłuszcz: 0,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 6,2 g;
w tym cukry: 0,8 g;
Białko: 0,8 g;
Sól: 0,036 g
INFORMACJA ALERGENNA
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Na tej stronie znajdziesz przydatne informacje na temat produktu Risotto warzywne bezglutenowe BIO firmy Holle.
Jak powstał produkt Risotto warzywne bezglutenowe BIO firmy Holle - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
warzywa 54,5% (marchewka* 39%, ziemniak* 8%, szpinak** 6%, pomidor* 1,5%), woda, ryż* (gotowany) 12%, pełnoziarnista mąka ryżowa*.
* rolnictwo biodynamiczne
**rolnictwo ekologiczne
Producent marki Holle opisuje Risotto warzywne bezglutenowe BIO tak:
SKŁADNIKI
warzywa (55%) [marchew* (39%), ziemniaki*, szpinak* (6%), pomidory* (1,5%)], woda, ugotowany ryż pełnoziarnisty* (9%), mąka ryżowa pełno-ziarnista* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla dzieci powyżej 8 m-ca życia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszać i podgrzać przed podaniem. Sprawdzić temp.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 146 kJ / 35 kcal;
Tłuszcz: 0,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany: 6,2 g;
w tym cukry: 0,8 g;
Białko: 0,8 g;
Sól: 0,036 g
INFORMACJA ALERGENNA
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
inne produkty w kategorii obiadki