Jak powstał produkt Edamski ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający firmy Hochland - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna
Producent marki Hochland opisuje Edamski ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający tak:
Zawartość tłuszczu obniżona o 38 % w stosunku do sera Edamskiego o zawartości 26 % tłuszczu.
bogaty w wapń, bez laktozy, wyprodukowano w Polsce, bez konserwantów i barwników
Hochland
Hochland
To jest pyszne!
Edamski ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Tacka
Polska
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz