Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano HiPP BIO Domowe Pyszności Kaszka manna z jabłkami i czerwonymi owocami? Sprawdź listę składników:
jabłka* 47 %, woda, truskawki* 8 %, banany* 5 %, mango*, kasza manna* 4 % (z pszenicy*), sok marchwiowy* z soku zagęszczonego, czarne porzeczki* 3,0 %, skrobia ryżowa*, skrobia kukurydziana*, sok cytrynowy*, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, *z rolnictwa ekologicznego
Producent marki Hipp opisuje Kaszka manna z jabłkami i czerwonymi owocami Bio, pasteryzowana tak:
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Kaszka manna z jabłkami i czerwonymi owocami Bio, pasteryzowana.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01, rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Podawaj między głównymi posiłkami. Odpowiednią porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE