Jak powstał produkt Kaszka manna z jabłkami, mango i morelami Bio, pasteryzowana firmy Hipp - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
jabłka* 44 %, woda, mango* 12 %, banany *, morele* 5 %, kasza manna* 4 % (z pszenicy*), skrobia ryżowa*, skrobia kukurydziana*, sok cytrynowy*, *z rolnictwa ekologicznego
Producent marki Hipp opisuje Kaszka manna z jabłkami, mango i morelami Bio, pasteryzowana tak:
BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp, bez dodatku cukru
HiPP
HiPP
BIO od pokoleń
Kaszka manna z jabłkami, mango i morelami Bio, pasteryzowana.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - HU-ÖKO-01, rolnictwo UE/spoza UE
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przed otwarciem przechowuj w temperaturze pokojowej
Sposób użycia:
Podawaj między głównymi posiłkami. Odpowiednią porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka.
Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Słoik
Produkt UE