Jak powstał produkt Deserek Jabłko, marchewka, mango. Produkt utrwalony termicznie, pasteryzowany firmy Gerber - jakie składniki posłużyły do jego produkcji:
jabłko (49,6 %), marchew (30 %), mango (20 %), sok cytrynowy, witamina C
Producent marki Gerber opisuje Deserek Jabłko, marchewka, mango. Produkt utrwalony termicznie, pasteryzowany tak:
nowy Incredipouch
Zobacz, jak zmieniło się nasze opakowanie!
Nowa tubka Gerber Incredipouch zaprojektowana jest z myślą o przyszłym recyklingu dzięki użyciu jednego typu materiału.
Owoce i warzywa w tej tubce pochodzą wyłącznie od sprawdzonych i starannie wybranych dostawców.
49,6 % jabłko
30 % marchewka
20 % mango
Żywność przeznaczona dla niemowląt i małych dzieci.
z dodatkiem witaminy C, bez dodatku cukru¹, marchewka z polskich pól, produkt przetarty, ¹Zawiera naturalnie występujące cukry
- Uwaga! Nakrętkę należy trzymać poza zasięgiem dziecka.
- Nie używaj jeżeli opakowanie jest uszkodzone lub napuchnięte.
- Nigdy nie podgrzewaj tubki z produktem w kuchence mikrofalowej.
Gerber
Deserek Jabłko, marchewka, mango. Produkt utrwalony termicznie, pasteryzowany.
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A., Vevey, Szwajcaria.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
- Najlepiej spożyć przed końcem: patrz data na opakowaniu.
- Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowuj w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Sposób przygotowania:
- Wyciśnij zawartość bezpośrednio na łyżeczkę.
- Dzieci po 12. miesiącu życia mogą spożywać produkt bezpośrednio z tubki.
- Produkt podawaj dziecku w pozycji siedzącej, pod kontrolą dorosłego.
Woreczek
Nestlé Polska S.A.,
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa
Nestlé Polska S.A.,
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa