G.S. Żukowo bagietka


Zainteresował Cię produkt G.S. Żukowo bagietka marki GS Żukowo?
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt G.S. Żukowo bagietka marki GS Żukowo:
inne produkty w kategorii pieczywo pakowane hermetycznie
Wyrób firmy GS Żukowo o nazwie G.S. Żukowo bagietka został przypisany do kategorii pieczywo pakowane hermetycznie. Sprawdź jakie inne produkty znalazły się w tym samym dziale.
rozdrobnione ziarno żytnie (60 %), woda, syrop z buraków cukrowych, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól, drożdże


Cena: 7,34 zł
PLN https://dodomku.pl/Mestemacher_pumpernikiel/30177.htmlCena: 8,83 zł
PLN https://dodomku.pl/Mestemacher_Chleb_zytni_krojony/30178.htmlCena: 8,83 zł
PLN https://dodomku.pl/Mestemacher_chleb_zytni_razowy_krojony/30180.htmlśruta żytnia pełnoziarnista (52 %), woda, płatki jęczmienne (3 %), płatki owsiane (3 %), siemię iniane (3 %), sól, drożdże


Cena: 8,84 zł
PLN https://dodomku.pl/Mestemacher_Chleb_zytni_wielozbozowy_krojony/30181.htmlśruta żytnia pełnoziarnista (45 %), woda, mąka pszenna pełnoziarnista (2 %), płatki owsiane (2 %), płatki jęczmienne (2 %), siemię lniane, sól, drożdże


Cena: 8,83 zł
PLN https://dodomku.pl/Mestemacher_Chleb_pelnoziarnisty_CzteroZbozowy_krojony/32648.htmlSkładniki: słonecznik 40%, pestki dyni, siemię lniane, płatki owsiane, otręby owsiane, sezam łuskany, płatki z komosy, ekspandowana komosa, ekspandowany orkisz, ekspandowany a(...)


Cena: 8,80 zł
PLN https://dodomku.pl/RadixBis_Chleb_rustykalny_ze_sliwka._do_upieczenia/58272.htmlSkładniki: słonecznik 40%, pestki dyni, siemię lniane, płatki owsiane, otręby owsiane, płatki z komosy, ekspandowana komosa, ekspandowany orkisz, ekspandowany amarantus, babka(...)


Cena: 8,80 zł
PLN https://dodomku.pl/RadixBis_Chleb_rustykalny_do_upieczenia/58273.htmlSkładniki: słonecznik 40%, pestki dyni, siemię lniane, płatki owsiane, otręby owsiane, płatki z komosy, ekspandowana komosa, ekspandowany orkisz, ekspandowany amarantus, pomid(...)


Cena: 8,80 zł
PLN https://dodomku.pl/RadixBis_Chleb_srodziemnomorski_do_upieczenia/58274.html2026-03-18